Kite&Sail 2010 - Spoty Sardynii pod Żaglami.

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
<<Kriss>>
Kontaktowanie:

Post26 lis 2009, 14:51

Nie byliśmy na podobnej wyprawie, pomysł był pionierski. Za to byliśmy na wielu rejsach żeglarskich i nie raz staliśmy na kotwicy :)

Region naszego pływania w Sardynii to miały być wody w większości osłonięte - więc nawet gdyby mocno wiało (a statystycznie wiatr raczej 3-5) - to nie musielibyśmy się martwić o falę. Stawanie na kotwicy przy silnym wietrze do brzegu i zafalowaniu to niebyłby najlepszy pomysł... Dlatego oczywiście nie każdy spot się do tego nadaje, ale z tego co sprawdzałem to i tak wybór byłby spory.

Piszę w czasie przeszłym, bo niestety musimy odłożyć w czasie pomysł całej wyprawy :(
Z powodu zmiany pracy moje mozliwosci urlopowe w nast. roku mocno się niestety ograniczyły :( Może uda się wrócić do tematu na przełomie września/października?
Odświeżę wątek jak będzie coś wiadomo.
Tymczasem - dzięki wszystkim za zainteresowanie pomysłem i wsparcie!!
Aloha!

nevalon
Deska: Underground
Latawiec: Peter Lynn Escape, Fury, Swell
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post23 lut 2010, 18:15

Pomysł jest mega wypas i jak wróci ten temat to ja się piszę, zapewne razem z moją lubą.

Jakby co to mam patent j.st.m. + do tego SRC - zatem dodatkowa osoba ogarniająca żagle :)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”