Jeziorsko - poniedzialek

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2005, 17:53

WG podaje wiaterek na poziomie 11-13 wezelkow... moze sie ktos skusi? Ja powaznie sie szykuje i jak jutro jeszcze beda podawac to samo, albo skoryguja in plus to trza zaatakowac :twisted:

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post16 kwie 2005, 21:56

Witaj

ja bym pojechał ale w grę wchodzą tylko sobota&niedziela.

pamiętaj o mnie i daj znać następnym razem.

pozdro
marcin wawa.

Awatar użytkownika
jammaal
Kontaktowanie:

Post17 kwie 2005, 19:21

Cze,

ja też bym się chętnie wybrał, ale jestem tylko smutnym uczniem z prowincji i mogę tylko w weekendy. Mimo wszystko ktoś coś przebąkiwał o sobocie wietrznej... :evil:
pozdrawiam

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2005, 20:58

No bylismy dzisiaj skromna ekipa zwiadowcza... Airman i Ja. Wiaterek na pograniczu do latania, atak ze strony Milkowic po zachodniej stronie Jeziorska... Ja na swojej Psycho 17m mialem z godzinke plywania, w podmuchac nawet udalo sie kilka skokow i skonczylo sie dla mnie plywanko - przerzucilem sie na pokrowiec od dechy i zapodalem leniwca na slonku patrzac jak daje Airman na wodzie, a ze on lzejszy i mial nieco mocniejsza XTC 17m to dawal dluzej na wodzie... ale przynajmniej na spokojnie popatrzylem na jego skoki... a bylo na co popatrzec :twisted: 8)

A jak tylko dmuchnie w weekend to mozemy wieksza ekipa zaatakowac :D

Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 kwie 2005, 22:57

pianki 3/4 mielisicie czy cos cieplejeszego?? i bez butow mozna powli zaatakowac ? ( wiem jakie jest dno i ze to spraw indywidualna czy komus jest zimno w giry czy nie, ale chodzi mi o orientacyjne dane :D )
ja bardzo chetnie w weekend poplywam ;]

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post19 kwie 2005, 11:30

Tak, ja mialem pianke 3/4 z krotkim rekawkiem, bez kaptura... Ogolnie spoko, bez wiekszego stresu... nie bylo moze zajebiscie cieplo, ale nie lupalo w skore... buty? mozna by juz plywac bez... aczkolwiek dno jeziorska to tak jak pisales sprawa indywidualnej decyzji 8)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post19 kwie 2005, 12:43

A jak z temperaturą - mierzyliście może :?: Jak dla mnie chyba troche zimno :( No i wiatru trochę mało :( No ale w przyszłym tygodniu już może będzie lepiej. Tylko co z pogodą :?: Macie jakieś fotki :?:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”