don Komorro pisze:dla mnie przy 78kg wagi 132 myślę bedzie idealna. Pływałem na 130 i 135 i myślę, że coś pomiędzy tymi rozmiarami jeśli o bambusa chodzi bedzie git
JastrząB pisze:130x41 to "większa" deska niż 132x39, tj. będzie lepiej ostrzyła. Plus 2 cm na szerokości daje znacznie więcej niż tyle samo więcej na długości. Według moich odczuć szersza deska to trochę mniej komfortu na większym powerze i prędkościach, szczególnie na wąskim rozstawie strapów, zaleta to oczywiście ostrzenie.
Jednak 41 jest jeszcze jak najbardziej ok; sam posiadam (chociaż z całkiem innego brandu) rozmiar 130x41 i z pewnością nie chciałbym mniejszej (przy wadze ok 80 kg), zwłaszcza do freestylu.
pozdro
szersza deska to trochę mniej komfortu na większym powerze i prędkościach, szczególnie na wąskim rozstawie strapów
evens77 pisze:A jak jest mierzona długość deski w modelu SU 2 bamboo 2010, tzn czy jest mierzona na krawędzi deski, czy może inaczej?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości