Zginęła deska RRD Fatal Wave w Rewie

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2010, 15:54

Problem w tym że każdy osobny dział niż Forum Główne raczej nie będzie czytany, no chyba przez tych którzy liczą na to że się coś znalazło...Tak to już jest.

No ale to już "rozkmina admina" ;) Może warto poczekać i zobaczyć czy w sezonie będzie faktycznie taka lawina postów...Poza tym latawiec czy deska to nie buty ;)

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2010, 16:24

Pozyjymy - obocymy!!

Awatar użytkownika
ronino
Postawił piwka: 19 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2010, 17:01

przemass pisze:Problem w tym że każdy osobny dział niż Forum Główne raczej nie będzie czytany, no chyba przez tych którzy liczą na to że się coś znalazło...Tak to już jest.

No ale to już "rozkmina admina" ;) Może warto poczekać i zobaczyć czy w sezonie będzie faktycznie taka lawina postów...Poza tym latawiec czy deska to nie buty ;)

ja tez jestem za ale niestety oddzielny nie będzie czytany

jak ma być to zdecydowanie to na Forum Głównym i może przypięte - jak dla mnie 2 rożne skradziono i zgubiono

trudna decyzja ale tu jest jeden co rządzi, to i zadecyduje :)

PS a za chwile może dojdzie nawet do sugestii aby jak widzisz jak ktoś bierze nie swój sprzęt to na hasło "xxx" wszyscy na spocie napierdzielają kolesia ;)

Awatar użytkownika
ted
Postawił piwka: 5 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2010, 18:46

G3 pisze:
BraCuru pisze:
Poza tym czy kiedykolwiek takiego ogłoszenia o jumaniu pomogły w odnalezieniu sprzetu :?:

Owszem :!:

A jak inaczej dać ludziom znać, że coś się straciło? Uważam, że taki temat nie boli, wisi dzień dwa i spada. I nie rozróżniałbym też czy zgubiony, czy skradziony, nie ma to nie ma, a tak jest szansa znaleźć. A osobny dział Zgubiono uważam za bez sensu. Będzie druga Baza Sprzętu, do której nikt nie będzie zaglądał, bo po co. Przecież nie ja zgubiłem.

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post28 kwie 2010, 20:08

a co wam to przeszkadza nie kumam :?:
Weźcie się za pływaanie a nie pierdoły :idea: :!: :idea:
niech sobie Ludzi piszą bo tu to ktoś przeczyta gdzie indziej :arrow: nie ma szans :idea:

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post28 kwie 2010, 20:13

Jesli ta piękna RRD sie nie znajdzie (wg mnie szanse = 0,01 :( ) to mam nadzieje ze bedzie jeden pozytek z tego zlodziejskiego aktu czyli wyjasnimy sobie jak to powinno wygladac a Pablo postawi kropke nad "i".
Mimo konstruktywnych argumentow powyzej nie zmieniam zdania - głosowałbym za oddzielnym dzialem.
Obawiam sie, ze w szczycie bedziemy mieli po kilka takich tematow dziennie i jak pisze yanosik znieczulica spowoduje, ze nikomu nie bedzie sie tego chcialo otwierac a Główne bedzie tylko zasmiecane.
Poza tym uwazam ze tematy typu "Ukradli mi cos tam" szybciej trafia do wlasciwych adresatow jak pojawią sie w lokalnych wątkach z "Kto/Gdzie/Kiedy" :idea:
Po jaki drut otwierac wątek np pt "SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UKRADLI DESKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!" w ktorym dowiaduje sie ze zdarzylo sie to w Kadynkach :?: :!:
Czyz nie lepiej, aby taki biedak napisal kolejny post w wątku o Kadynkach? :idea:...

... i powtorzyl go w nowostworzonym dziale np pt: Zajumane / Zagubione / Zapomniane :idea:

Wróć do „Forum Główne”