Dopisało, dopisało, a następnego dnia to dopiero byly tłumy na Szóstce...
impreza byla bardzo fajna muzyka jeszcze lepsza i okno z knajpy wylecialo razem z dziewczyna i w ogóle bylo super a nastepnego dznia mialo wiac wiec i nastroje byly extra...
A Ty Ney nie mogleś się netu doczekać i teraz szalejesz Wielkie dzięki dla chłopaków ze Strefy i Ziomali z Wake.pl za wysmienita otoczke majówki iii... polecamy się na przyszłość Pozdro dla Was Chłopaki (bo słyszałem ze Was strzaskało)
Możesz, możesz Ney ... Mam nadzieje że zostanie nam ten weekend na długo w pamięci bo naprawde jest co wspominać Ja także przyłączam się do pozdrowień i podziękowań za udany wypad Pozdro dla Strefy, ekipy z Wake (jeszcze raz dzięki Ziomkowi za ...) i dla całej Reszty A w Szczególności dla Pięknych Dam
To w końcu było ciepło czy zimno Bo że zawiało dopiero we wtorek to wiem. Ale z fotek wynika, że wieczorkiem za ciepło nie było. A jak w ciągu dnia Niestety brak kasy nie pozwolił mi na pojawienie się... Ale za 2 tygodnie kolejny długi weekend więc znowu będzie można wyrwać się z pracy na trochę
Było dobrze nie patrz na kurtki i czapki bo klimat wieczornych imprez był typowo letni Mam nadzieję że przy najbliższej okazji znowu zaczniemy od wspólnego grila pozdrawiam