FORD KITE CUP ! Zawody rozpoczęte ! Surf-blogi

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
surfpointvietnam
Deska: Liquid Force
Latawiec: Liquid Force
Kontaktowanie:

Post20 maja 2010, 19:20

a JA nie mam nic do powiedzenia...

a ze trzymam sie zasady ze jak nie mam nic do powiedzenia to nie mówie nic

wiec nic nie powiem. TM (kopiujcie i wzorujcie się do woli :thumbsup: i wierzcie mi to nikomu nie zaszkodzi, wręcz przeciwnie :thumbsup: )

borian

Awatar użytkownika
BATMAN
Deska: Slingshot Darko, Nobile NHP,77
Latawiec: Slingshot FUEL
Lokalizacja: "Huragan DIILGANG, ulicznej sztuki smak, dzieciaki przeznaczenia talenty z ciemnych bram"
Kontaktowanie:

Post21 maja 2010, 11:56

ja nie wiem dlaczego Wszyscy na Siłe Pchają tego Forda na Mistrzostwa Polski czy cos w ten desen skoro ani Profesjonalni zawodnicy: Maciek Kozerski, Marek Zach, Łukasz Koński czy wielu innych młodych uzdolnionych zawodników wolą startować w Urban Waku Lub Picnicu of The Year czyli nie ich konkurencjach żródłowych??????
Jaka jest tego przyczyna??????
Jęsli jeszce do tego wszystkiego dołączyć takie decyzje jak w sprawie Asi????????????????

Czy oby to na pewno chodzi o rywalizacje czy może o zrobienie profesjonalnej reklamy Marce FORD ???????

Ja jestem za Tym że jesli ma byc cos takiego Jak Mistrzostwa Polski albo Puchar to należy to zorganizowac od podstaw i w Pełni przez PSK potem PZK.

Pozdrawiam

aniech

Post21 maja 2010, 14:34

Jeżeli zawody te mają rangę Mistrzostw Polski i Pucharu Polski to musi się zabrać za to związek, bo Fordowi zależy tylko na rozgłosie i reklamie.
W momencie gdy pojawiają się jakieś problemy, to dyrektor podejmuje nieprzemyślane decyzje. Tak było w przypadku Asi.
Związek powinien się zabrać się za przekształcenie tych zawodów i zmienienie pewnej obsady no i regulaminem,który nie jest do końca sprecyzowany. I więcej wkładu powinni mieć sędziowie, nie dyrektor :))
Najważniejsi są zawodnicy!! Nie reklama!!!

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post24 maja 2010, 13:18

temat nie zaginął był na kto/gdzie/kiedy ale z racji zainteresowania tematem powraca na główne

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post24 maja 2010, 14:36

Pablo pisze:temat nie zaginął był na kto/gdzie/kiedy ale z racji zainteresowania tematem powraca na główne

Właśnie dziś także pojawiła się relacja z Forda na Sieplywa + kilka nowych zdjęć od Krzyśka Emmerta, tak więc temat rzeczywiście nadal żyje.

http://www.sieplywa.pl/siewie/3933/Rela ... duzo_zdjec

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post25 maja 2010, 02:57

Ciekawa relacja, fotki I klasa :clap: :clap: :clap:

Za godzine bedzie widzial sie z Niebrzydkim i dowiem sie jak wyglada technika branie górnej boji bodydragiem :lol:

Do zobaczenia Pani Redaktor w Rewie :thumb:

Wróć do „Forum Główne”