mkmiec pisze:zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'.
mkmiec pisze:Ciekawe jest to, ze akurat malo ludzi gratuluje... (zaledwie 2 osoby kamszot i ja) Zadalem moze nieadekwatne pytanie na ktore Filip odpowiedzal i wyjasnil wszelkie watpienia. Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'.
mkmiec pisze:Ciekawe jest to, ze akurat malo ludzi gratuluje... (zaledwie 2 osoby kamszot i ja)
Smokie pisze:Ziomek. pisze:nigdy nie ukrywałem że na większej pakierni niż na Yardze nie pływałem
ale przyznasz i Ty - że kiteloopy na niej są nieco mniej dziecinne niż np na dziecinnym Keju
ZdecydowanieNa Yardze nie da się ich zrobić nie przekładając rąk na jedną stronę baru..
Smokie pisze:.. pomijając fakt, że ona ledwo skręca, w przeciwności do miło skręcającego KEYa
Pablo pisze:mkmiec pisze:Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'.
Pablo pisze: często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...
...
Pablo pisze: często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...
Niestety firmy zagrożone przez rewelacyjne latawce Slingshota ...
Ziomek. pisze:TO się właśnie "NIECO" różnimy
bo ja akurat pływałem na SS 2010
a czy Ty w ogóle WIDZIAŁEŚ BEST' y 2010 ?
po wtóre potrafię napisać zarówno dobrze o SS czy innej marce jak i nienajlepiej o BEST''cie
a TY - napisaleś kiedyś coś pochlebnego o BEST'cie?
trzymajmy się faktów
a) KTÓRE firmy są "zagrożone" przez SS?
b) KTÓRE znowu latawce SS na 2010 są "rewelacyjne" ?
pzdr
Pablo pisze:Pablo pisze:mkmiec pisze:Jednak na tym forum chyba przystalo, zeby sobie nawzajem oraz innym markom niz SS 'wrzucac'....zrobie offtopa ale uwazam, ze adminow powinno byc kilka z kazdej 'beczki'.
Mkmiec,
Slingshotowi 'wrzucają' pracownicy konkurencyjnych firm
jak w tym przypadku Best, czyli Ty i Ziomek, często pisząc o sprzęcie na którym w ogóle nie pływaliście...
Niestety firmy zagrożone przez rewelacyjne latawce Slingshota starają się jak widać robić wszystko żeby zatrzymać klientów...
Pablo pisze:Ziomek. pisze:TO się właśnie "NIECO" różnimy
bo ja akurat pływałem na SS 2010
a czy Ty w ogóle WIDZIAŁEŚ BEST' y 2010 ?
po wtóre potrafię napisać zarówno dobrze o SS czy innej marce jak i nienajlepiej o BEST''cie
a TY - napisaleś kiedyś coś pochlebnego o BEST'cie?
trzymajmy się faktów
a) KTÓRE firmy są "zagrożone" przez SS?
b) KTÓRE znowu latawce SS na 2010 są "rewelacyjne" ?
pzdr
Ziomek, cieszę się, że napisałeś pierwszy post od dawna, w którym chcesz się trzymać faktów zamiast uprawiać czarny PR bez pokrycia, żeby zdyskredytować rewelacyjne latawce Slingshota i przekonać wszystkich, że powinni kupić u Ciebie Besta. Twoja i innych pracowników BESTa kompulsywna NADAKTYWNOŚĆ we wszystkich tematach związanych ze Slingshotem mówi sama za siebie. A dorabianie do tego ideologii, że jestem Adminem i nie możesz nic napisać źle na temat Slingshota jest żałosnym kłamstwem.
[a] Zagrożone są wszystkie firmy, które sprzedają gorszy i mniej kompletny produkt za wyższą cenę.
[b] Rewelacyjny jest Slingshot RPM, obecnie pierwsze miejsce w Pucharze Świata PKRA (dwóch zawodników w top5 Pucharu Świata na Slingshocie), Twojej firmy tam nie znajdziesz, a nawet w pierwszej dziesiątce nikogo tam nie ma. Karolina jest regularnie w top3 na Fuelu Slingshota. Slingshot KEY bije konkurencję pod względem jakości i osiągów za tą cenę. W końcu Octane fantastyczny dla wszystkich średnio-zaawasowanych allroundowych riderów.
mkmiec pisze:b) kwestia riderow w PKRA jest sponsoring - latawce za free oraz dokladanie kasy na ich wyjazdy. Best z tego zrezygnowal w polowie roku 09 by ograniczyc wydatki i przygotowac sie na kryzys. To teraz moze jeszcze policz ile riderow w PKRA korzysta z desek Balance...I tak, dostaja je za free jednak nikt im nic nie placi, bo porostu te deski sie sprawdzaja.
Pablo pisze:mkmiec pisze:b) kwestia riderow w PKRA jest sponsoring - latawce za free oraz dokladanie kasy na ich wyjazdy. Best z tego zrezygnowal w polowie roku 09 by ograniczyc wydatki i przygotowac sie na kryzys. To teraz moze jeszcze policz ile riderow w PKRA korzysta z desek Balance...I tak, dostaja je za free jednak nikt im nic nie placi, bo porostu te deski sie sprawdzaja.
Mkmiec, przecież ja nie pytałem o Besta żebyś mi musiał udowadniać cokolwiek. Ja nie mam w zwyczaju źle pisać i oceniać konkurencji, a tymbardziej pisać, że każdy nowy latawiec konkurencji to badziewie. Ja wyłącznie odpowiadam na pytanie Ziomka czemu latawce Slingshota są rewelacyjne. Konkretnie i na temat, bez zadawania retorycznych pytań, podważających reputację konkurencji.
mkmiec pisze:Pablo, czy cos sugerujesz? Widocznie juz nawet i pytan na tym forum nie mozna zadawac... Tak rozumie, jedynie odpowiadasz i opowiadasz - ja takze
Ziomek. pisze:RAFAŁ pisze:To jak to jest, jest dużo opinii że warooo 2010 jest gorsze od 09
hehe
"obcykany" jesteś jakbyś WSZYSTKIE te modele opływał
a stawiam zakład że ANI JEDNEGO w rękach nie miałeś
NEMI 2010 "gorszy"
KAhoona "cienka"
Waroo "gorsze"
coś Ty jadł ?![]()
wiesz co? schowaj się pod swoje Cabrinie spowrotem
bo właśnie wyjechał od nas jeden "pan z Polsatu"![]()
![]()
który poza swoją Cabryśką świata nie widział ..dopóki na Waroo się nie karnął
po sesji zszedł z wody nabuzowany jakby się nawciągał czegoś i stwierdził że na nowo odkrył kitesurfing
..ja już Ciebie kojarzę - Ty byłeś kiedyś w tym samym czasie co WAKE.PL w Colonie, miales piekną brazylijską edycję CAbrini?
stąd moje pytanie: NAUCZYŁEŚ SIĘ JUŻ PŁYWAĆ? czy tylko klikanie w klawisze Ci "idzie"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości