wiec pomiędzy 128 a 132, nawet 135,
Jeśli jesteś początkujący - np. 135x41 - na twoja wagę powinna być OK

hawaii pisze:hej, mam kolejne pytanie jaki trapez polecacie na poczatek slyszalem ze dakine pyro jest dosc twardy jak dla poczatkujacych wiec co polecacie ?? nie wiem mystic warrior albo naish elite czy zupelnie cos innego.
z gory dzieki za odp.
Witam,
ważę 64 kg i mam problem z dobraniem kite, proszę o pomoc profesjonalnych kitowców.
Z góry dzięki
amgnr3 pisze:Witam..ja też mam pytanie..latawiec mam..leash mam..trapez mam..bar oczywiscie tez....ale poszukuje deski..waze plus minus 60kg..wiem ze najlepsza na poczatek ( jestem po kursie w tamtym roku..starty z wody calkiem calkiem- choc wiadomo ze duzo jeszcze przede mna nauki ) deska o wymiarach okolo 130 na 39cm..jednakze z uzywanych w "dobrej" cenie jest deska 127 na 38 i 139 na 39..stad moje pytanie..ktora uwazacie bardziej sie nadaje dla mnie? wiem tez ze z krotkimi deskami jest mniejszy progres..a z troszke dluzszymi lepszy..jednak ta druga jest chyba troche zaduza? z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:-)
Mario.s74 pisze:Witam i pozdrawiam cała Załogę Oblatywaczy![]()
Mam takie pytanko waze 95kg 1,84cm (5kg jest do zbiciazastanawiam sie nad kupnem latawca chodzi o wielkosci i rodzaj,bo o desce narazie nawet nie mysle.
Posiadam takowy Level F2 czyli jestem zielony na maxa ,tylko 7godz nauki w tym 4godz na piasku a 3w wodzie bez dechy .(wszystkie porady mile widziane)
W dodatku to było na Dominikanie a mieszkam teraz w UK niedaleko Blackpool.Słyszałem że tu tez się smiga ale nie wiem gdzie dokładnie jeżeli ktos cos słyszał to prosze dajcie znać ......
Pozdrawiam M
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości