BEST Waroo 2010

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post24 cze 2010, 10:57

MArcinBe pisze:Hangon -> Florian jest niezle zakreconym gosciem... w kazdym tego slowa znaczeniu 8) weldug niektorych pozytywynie, wedlug innych negatywnie :twisted:, ale ogolnie sympatyczny facet.

Flo ma tez spoko ceny Bestow i z przyjemnoscia moge go polecic jako kontrahenta :thumb:

RAFAŁ

Post24 cze 2010, 12:02

mkmiec pisze:
Ciekawe jak piszesz, ze Kahoona to latawiec dla ludzi, ktorzy boja sie wiatru. Mysle, ze duzo ludzi na Neusiedlersee nie boi sie wiatru oraz maja dosc szkwaliste warunki i wiem, ze duzo ludzi plywa tam na wlasnie Kahoonach. .

Ja tylko zacytowałem wypowiedz. :wink:

Ale jak już mówisz o Neusiedlersee to rzeczywiście dużo, wczoraj na powiedzmy 100 kitów widziałem 1 Kahoone. :thumbsup: :wink:

MArcinBe
Dostał piwko: 1 raz

Post24 cze 2010, 12:35

wczoraj na powiedzmy 100 kitów widziałem 1 Kahoone.

pozniejszym popoludniem byly 3 :hand: :wink:

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 cze 2010, 12:36

Maly filmik o najnowszym barze BESTa:

phpBB [video]

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post28 cze 2010, 15:41

Bar wyglada mistrzowsko-polaczyli 2 najlepsze moim zdaniem patenty czyli red line jak w Kahoonie poprzednio oraz kretlik przy chicken loopie. Super ze depower zostaje tradycyjny...cos czuje ze zmienie bar;)

szkoda tylko ze na filmie leash podpiety jest zla strona - chyba ze tak ma byc??? Taki maly offtop;)

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post28 cze 2010, 16:32

przemass pisze:szkoda tylko ze na filmie leash podpiety jest zla strona - chyba ze tak ma byc??? Taki maly offtop;)

o dziwo ten lisz zdaje sie miec taka dlugosc ze po zerwaniu jest na wyciagniecie reki.tylko co na to ci co bar za plecami przekladaja :) moze to opcja dla poczatkujacych.

RAFAŁ

Post28 cze 2010, 18:19

Tak jakoś ciasno te linki przechodzą przez przelotkę w barze, ciekawe czy na skręconym barze nie będzie się zacinało? :wink:

przemass
Kontaktowanie:

Post28 cze 2010, 23:27

Nie no co Wy...

leasha to sobie można założyć akurat jakiego chcesz byleby zrywka była przy trapezie ;) Nie wydaje mi się żeby Best nagle zaczął robić 10centymetrówki :P

Co do linek, w North bodajże jest podobnie, w Core jest podobnie, to czemu akurat w Bescie miałoby być źle? No chyba że ktoś się uprze...ale zobaczymy jak to będzie - mam nadzieję że jak to badziewie zwane wyżem wreszcie przejdzie to napiszę coś więcej :)

Co do baru idealnego dla mnie - 100% mistrzostwem byłyby jeszcze regulacje na linkach sterujących ( jak w ozone czy starym naishu np ) - dzieki czemu mozna praktycznie każdy latawiec strymować jak się chce.

pzdr

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post29 cze 2010, 09:55

przemass pisze:Co do baru idealnego dla mnie - 100% mistrzostwem byłyby jeszcze regulacje na linkach sterujących ( jak w ozone czy starym naishu np ) - dzieki czemu mozna praktycznie każdy latawiec strymować jak się chce.

pzdr

Jest regulacja pod floaterami ;)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post29 cze 2010, 14:42

RAFAŁ pisze:W egipcie miałem czerwonego Crossbow :wink: i o moje pływanie się nie martw, pływam lepiej niż większość twoich
instruktorów :lol: :lol:
..

"zapewne" - forum ma to do siebie że WSZYSTKO zniesie :lol:
zwłaszcza ANONIMOWO :lol:

startujesz w zawodach - czy to takie TWOJE "widzimisię" :lol:

zapraszam na spot - nie na forum :lol:

porównamy "umiejętności" Twoje i instruktorów :lol:
a również zaprezentujemy jak "słabymi" kajtami są wszystkie modele BEST'ów 2010

RAFAŁ pisze:Tak jakoś ciasno te linki przechodzą przez przelotkę w barze, ciekawe czy na skręconym barze nie będzie się zacinało? :wink:

napisz może COKOLWIEK choć neutralnego o CZYMKOLWIEK z BEST
(o pozytywnym nie wspominam)
by choć poudawać "obiektywnego"
CZY Cabrinie NAPRAWDĘ mają się aż tak źle by potrzebować nieudolnej "adwokatury" :wink:

przemass
Kontaktowanie:

Post29 cze 2010, 15:05

mkmiec pisze:
przemass pisze:Co do baru idealnego dla mnie - 100% mistrzostwem byłyby jeszcze regulacje na linkach sterujących ( jak w ozone czy starym naishu np ) - dzieki czemu mozna praktycznie każdy latawiec strymować jak się chce.

pzdr

Jest regulacja pod floaterami ;)

no właśnie widziałem na jednym z pierwszych filmów z Dakhli bodajże na proto - super że zostały w wersji finalnej

Awatar użytkownika
admin
Site Admin
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post29 cze 2010, 16:55

RAFAŁ pisze:W egipcie miałem czerwonego Crossbow :wink: i o moje pływanie się nie martw, pływam lepiej niż większość twoich
instruktorów :lol: :lol:
..

ZIOMEK pisze:startujesz w zawodach - czy to takie TWOJE "widzimisię" :lol:

zapraszam na spot - nie na forum :lol:

Proszę o rzeczową dyskusję na temat wad/zalet latawca a nie personalne uwagi //Admin

RAFAŁ

Post01 lip 2010, 13:31

Ziomek. pisze:
napisz może COKOLWIEK choć neutralnego o CZYMKOLWIEK z BEST
(o pozytywnym nie wspominam)
by choć poudawać "obiektywnego"

Nie wiem dlaczego się tak oburzyłeś, zacytowałem wypowiedzi innych osób w tym jednego z twoich instruktorów.
A od rzeczy pozytywnych są tu inne osoby. :wink: Prawda jest taka że niema idealnych latawców, tak jak niema
najlepszych samochodów,czy najładniejszej kobity :wink: .A ty w każdej firmie znajdujesz jakieś minusy,
a twoje jest najlepsze -a tak nie jest jak widać.
Jak mam być obiektywny to pływałem a większości latawców besta i nie powiem że są złe, chociaż też szału niema.
Jak chcesz dyskutować to dawaj argumenty i dzięki za zaproszenie. :wink:

ps.jak interesuje cie moje pływanie to teraz uczę się takiego triku http://www.youtube.com/watch?v=9inV_8F58gc
tylko jakoś mi nie wychodzi za każdym razem dokręcam :wink: .

Awatar użytkownika
fender77s
Deska: Cabrinha ChopStick
Latawiec: Gaastra Jekyll

Post04 lip 2010, 18:25

:DBEST Waroo 2010 13qm... Moze ktos z was latal na tym latawcu ponad 20Kn przy 80kg i czy idzie go jeszcze trzymac czy to jest jego limit,bo mysle go kupic jako pierwszy kite na slabe warunki :wink:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post11 lip 2010, 13:01

fender77s pisze::DBEST Waroo 2010 13qm... Moze ktos z was latal na tym latawcu ponad 20Kn przy 80kg i czy idzie go jeszcze trzymac czy to jest jego limit,bo mysle go kupic jako pierwszy kite na slabe warunki :wink:

przy 80 kg i 20 węzłach spokojnie pływasz
górny limit 13tki 2010 dla 80kg jest zdecydowanie wyżej

zapraszamy na testy w WAKE.PL

pzdr

Wróć do „Recenzje & Opinie”