andrzejwodejszo pisze:w niedziele z kolei jakiś armagedon się szykuje
peg pisze:Ja się kieruję na Rewę. Od kilku dni przy tym kierunku pojawia się tam bryza a pływanie na niej jest jak marzenie... woda płaska jak lustro, zero falki, na dole prawie nie wieje a w górze 15 węzłów jak z suszarki... Przemek twierdzi, ze czegoś takiego w PL jeszcze nie widział. Pływałem na tym tydzień temu - najlepsze pływanie mojego życia. Jeśli jutro w to trafimy będzie miód!
andy pisze:ja się jutro stawiam na strzelcach od razu po pracy i mam nadzieję że nie będę sam
prodegior pisze:andy pisze:ja się jutro stawiam na strzelcach od razu po pracy i mam nadzieję że nie będę sam
kierunek to raczej malo strzelecki,raczej pieczary...
prodegior pisze:andy pisze:ja się jutro stawiam na strzelcach od razu po pracy i mam nadzieję że nie będę sam
kierunek to raczej malo strzelecki,raczej pieczary...
augusrad pisze:
No i jak było ? Ja zdezerterowałem i chyba jutro jadę do Giża bo ma powiać i w poniedziałek co nie co ... zobaczymy jutro jak progno.
Za późno się dzisiaj zebrałem a później to już żona mnie zgarnęła i musiałem sprzątać w chacie ...
R
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości