Turcja- Bodrum..

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
kolo
Deska: nobile, North (wave)
Latawiec: Cabrinha SB5-10m

Post13 sie 2010, 11:38

Witam, w połowie września jadę do Turcji- Bodrum, Hotel Princess Deluxe Resort, na fotkach jest to Hotel w zatoce, choć można popływać na windsurfingu. Czy ktoś wie czy warto brać latawiec??

danon
Kontaktowanie:

Post13 sie 2010, 21:00

Raczej odpada ,byłem tam 2 tyg ,żadnego kita a i windów mało. Zatoki jakieś wyspy ,ogólnie wiatr rozj... brzegi wysokie LIPA
Polecam RAFTING :thumbsup: i jest ramadan co kilka godzin japa drze ryja z rakiety tak więc obyś miał dobrą klime w pokoju bo jape wszędzie słychać
ale może będzie już po

Awatar użytkownika
mizu

Post14 sie 2010, 13:41

danon pisze: jest ramadan co kilka godzin japa drze ryja z rakiety tak więc obyś miał dobrą klime w pokoju bo jape wszędzie słychać

:doh: matko...więcej szacunku poproszę...

danon pisze:Raczej odpada ,byłem tam 2 tyg ,żadnego kita a i windów mało. Zatoki jakieś wyspy ,ogólnie wiatr rozj... brzegi wysokie LIPA

mam podobne spostrzeżenia, żadnego kite nie widziałam, zatoka mocno osłonięta
pozdro

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2010, 22:19

jak bys poszukal, to jest watek o Bodrum :doh: :doh: :doh:

wysil sie, nie bede podawal linka :idea: :idea: :idea:

roberto321
Latawiec: North Rebel

Post14 sie 2010, 22:22

Czesc kolego byłem tam w maju i podzielam zdanie przedmówcy mało wiatru a kite w ogóle nie widziałem

PS: danon jak jedziesz do innego kraju to szanuj kulturę jaką tam mają, albo w ogóle nie wyjeżdżaj :naughty: i biegnij kibicować :pray: babci na krakowskie przedmieście

Awatar użytkownika
kolo
Deska: nobile, North (wave)
Latawiec: Cabrinha SB5-10m

Post15 sie 2010, 10:13

przez Nomercy » So sie 14, 2010 21:19
jak bys poszukal, to jest watek o Bodrum :doh: :doh: :doh:

wysil sie, nie bede podawal linka :idea: :idea: :idea:

Nomercy znalazłem wątek o "Bodrum" tyle tylko, że był w dziale "Spoty" wiem że dokładnie tam gdzie powinien się znajdować :thumb: , wrzuciłem zapytanie na Kto/gdzie/kiedy ponieważ więcej ludków przegląda ten dział i może dostanę więcej info.

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post15 sie 2010, 19:41

chyba ze o hotelu .....

Bo spot który opisałem TO JEDYNE MIEJSCE DO KITE w tym regionie :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

1. Chyba ze chcesz próbować sil w zatokach pełnych łódek, jachtów i innych badziewi, gdzie na dodatek wieje nierówno
2. Potrafisz rozłożyć i wystartować kite miedzy łózkami i parasolami :thumb: :thumb: :thumb:
3. Zapłacisz kolesiom za motorówe, która wywiezie cie ze 2 km od brzegu i wystartujesz z wody, popływasz, a oni cie później zwiną i przywiozą do brzegu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
alan242ukportsmouth
Deska: Naish 2010 Haze 136x40
Latawiec: Naish 2010 Cult 12

Post09 paź 2010, 12:09

PS: danon jak jedziesz do innego kraju to szanuj kulturę jaką tam mają, albo w ogóle nie wyjeżdżaj :naughty: i biegnij kibicować :pray: babci na krakowskie przedmieście[/quote]

Kolego roberto321 szkoda ze muzulmanie jak jada czy nawet mieszkaja w europie to maja europejska kulture w dupie. Danon jak sie spotkamy to stawiam piwo! :thumbsup:

danon
Kontaktowanie:

Post09 paź 2010, 20:46

<piwo> czy kto woli czołem ku słońcu :notworthy:

Bartoch
Kontaktowanie:

Post28 paź 2010, 06:36

Trochę późno znalazłem ten wątek, a mogłem powiedzieć sporo
Byłem dokładnie w tym hotel, miąłem zabawki ze sobą,
i niestety musiałem zapierdzielać 30 kilometrów autem z wypożyczalni
do Fener Beach, a tamtejszymi drogami to jakaś godzina drogi a paliwo kosztuje 8 zł/l !!!!
tylko tam są jakieś warunki do zabawy, lecz podkreślam jakieś
Wydzielona plaża do kita ma jakieś 50 m długości, piasek, zejście ok
woda płytka na jakieś 20 m w głąb wody - nie źle
wiatr za zwyczaj wzdłuż plaży ( ok )
.......tylko Turasy maja głęboko w dupie ostrzeżenia na tabliczkach
" lekcje kiteboardingu, zakaz plażowania"
żeby postawić tam latawca bez pomocy - mistrzostwo, żeby go położyć
prawie niemożliwe bez ofiar w ludziach
...a przelatujące im nad głowami i spadające latawce, jakieś tam linki, nie robią
na nich żadnego wrażenia, a było tam sporo początkujących , wszystko przecież w rękach Allaha
Puenta - jeżeli do Bodrum i zabawa z kitem - to tylko okolice Fener Beach ( np Turgutreis)
ale jeśli macie możliwość wyboru - odpuście sobie Turcję - hujnia z grzybnią

pzdr
Bartoch

mkmiec
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post28 paź 2010, 11:17

Nie moge, 8zl za LITR paliwa? Przeciez oni maja blisko do szejkow!!!

I takze uwazam, ze trzeba szanowac dana kulture w danym kraju. Jednak nie uwazam, ze Danon powiedzial cos zlego. On tylko tak to okreslil, i jakby tego nie ujac podczas ramadanu, ktos jape drze :D No i oni takze powinni szanowac nasza kulture a nie zawsze narzucac swoja. Ja, z tym darciem nie mam zadnego problemu ;)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post28 paź 2010, 16:09

ale czy oni narzucają Ci w Turcji kulturę :?: Jak napisałeś ktoś drze japę - nie musisz słuchać ;)
Jak do nas przyjedziesz to też jedyna słuszna religia to katolicyzm... i też drą japę jaki to Bóg Ojciec, Syn i Duch Święty jedyny i niepodważalny.
Weź Araba i każ mu zamieszkać na wsi w PL to tam będzie dopiero narzucania religii i kultury.

:hand:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”