Wezmę kamerkę może fotograf da radę obsłużyć video to skleję jakiś filmik później Do zobaczenia na Suchym Rogu ja będę gdzieś około 11:30, Bartesso wreszcie będziemy mieli okazję się spotkać no i będę mógł się zrewanżować
z prognozy wynika ze do 17 poczekacie choć patrze teraz na WindGuru i WindFinder i wszscy co innego pisza, na ICM od 17 ma powiać, a WOPR ze do 17 wieje 7 m/s.
W Pieczarkach od rana 20-23knots momentami siadało na chwilę i znowu jazda - rozgrzewka na 9ce a potem z braku noszenia mega loty na 12, Od 11 o 15stej nogi do wymiany
Panowie progno mamy optymistyczne do piątku pływanko kto sie stawi i gdzie ja i Zucha jutro na suchy potem odkręci już na Guty i tam będziemy atakować czwartek i piątek .Aż dziw bierze że tyle dni pływanka sie szykuje , oby znowu nie padła prognoza .Ostatni czwartek to po prostu cud miód fotki też tam jakieś są .Pozdro
kierunek na suchy jest dobry, tylko trzeba zrobić spacer po wodzie z latawcem, żeby go dalej wystartować. zejście jest ok tylko dużo jest kamieni pokrytych muszelkami, po ostatnim razie mam pokaleczone stopy, no ale w końcu to Bangladesz