blackjack pisze:Przynajmniej tloku nie bylo, za to ksiezyc prawie w pelni
faktycznie przy zachodzie słońca to juz takie oklepane

tylko jak tu manele posprzątać z plaży po ciemku...
Korpuch pisze:Manianaa pisze:Nie może byc tak, że przy 20 latawkach na spocie i mega nie rownym wietrze kursanci sa na zawietrznej stronie.
święte słowa![]()
![]()
roonek pisze:...
ja jak widze kolesia w kasku to szeeeerokim lukiem;)....
pozdro
3msto pisze:Manianaa pisze:Fajnie bylo fajnie, ale wkoncu dojdzie do tragedi przez kursantow "Alohy"
Nie może byc tak, że przy 20 latawkach na spocie i mega nie rownym wietrze kursanci sa na zawietrznej stronie.
Nie dość, że co chwile jakis kursant przeklatuje przed płynacym kitesurferem badz windsurferem to my cały czas musimy być ostrożni, bo to przecież kursanci. Wczoraj pierwszy raz widziałem splątanych z sobą 4 kitesurferów i 3 windsurferów gdzie jeden przeciągając przypadkowo latawke przez zenit urwał prawie łeb drugiemu.
Kiedyś było tak że kursanci po stronie nawietrznej i tego trzyma się Olbrychski i dla niego szacun
pływanie w Rewie szczególnie przy takim wietrze jak wczoraj to spore kombinacje na wodzie![]()
zgadzam się Manianaa kursanci na zawietrznej to trochę dziwne podejście szkółki, zwrocił bym również uwagę na to że po tej też stronie pływanie to istna partyzantka , prawo drogi tu chyba nie istnieje, nie dopatrzyłem ( moze jest ??) jakiejś tablicy, informacji o zasadach pływania KS, dwie szkółki na spociemoże warto by było coś takiego umieścić np.
http://www.britishkitesurfingassociatio ... r_kspd.pdf
pozdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości