SWIRUS pisze:Zimno-nie zimno a o czajnik i o zatoki trzeba dbać żeby nie załapać jakiegoś badziewia
ja się do tych hełmofonów nie mogę przełamać
SWIRUS pisze:Zimno-nie zimno a o czajnik i o zatoki trzeba dbać żeby nie załapać jakiegoś badziewia
loer pisze: czy moze czwiczyc cwiczyc cwiczyc?
jarul7 pisze: Na 11m przy dzisiejszym wietrze o 8mkach to raczej nie ma mowy
SWIRUS pisze:loer pisze: czy moze czwiczyc cwiczyc cwiczyc?
Chłopie chroń swoje zdrowie i innych i porzuć ten sport.
Tak jakoś odruchowo taka myśl mi się nasunęła...
__kater__ pisze:Generalnie podsumowując zakończenie wakacji zawiodłem się jeszcze na szkółce kitowej pod wiatrakiem. Miałem tego nie pisać bo Świnoujście to moje miasto ale kij...
Nie ma co szukać tam pomocy nie ważne jak jej bardzo potrzebujesz. Kawałka taśmy nie ma szans żebyś dostał bo nie mają na to czasu (dodam że kasę trzymałem w łapie). Szkoda bo dla mnie szkółka kojarzyła się zawsze z ostoją i gwarancją uzyskania pomocy, taką którą jak teraz widać rozwydrzył mnie Koniu, czy ultra szybki serwis Ziomka, na którym to wszyscy wieszają psy.
Ale nie ma tego złego... dzięki nieżyczliwości Szkoły pod wiatrakiem zrobiłem sobie wycieczkę do Bola nad Miedwię i poznałem jego mekkę
trolik pisze:gasior pisze:Wybiera się ktoś dzisiaj może do Czarnocina?
Ja mam to samo pytanie dot jutra - transport mi sie wysypal i bylbym wdzieczny za podwozke (oczywiscie sie odwdziecze!)
Dzisiaj Czarnocinek byl ok: 20-25kt w pod chmurami do 30.
w razie czego tel 691856731
pozdrawiam trolik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości