Te fotki wychodzą rewelacyjnie

Mondy pisze:szed pisze: Ale normalnie widzę same nowe twarze! Parę dni nas nie było i odrazu zmiany na spocie
No.... wojny gangów/klanów w przyszłości nieuniknione
BTW, póki czas i pamięć jest, moze uda się ustalić kto ten akwen pierwszy na kajcie opływał? Ja na pewno nie
MaciejSulek pisze:Sorry że piszę bezpośrednio pod sobą, ale obiecałem zdjęcia więc dodaje:
Kilka ciekawszych:
I gleba Wieloryba
Kilka lepszych, kilka gorszych, ale wszystkie można zobaczyć tutaj:
http://picasaweb.google.com/maciejsulek ... zwartek16#
W między czasie mam jeszcze jakieś 40 zdjęć do przerobienia to jakoś w tygodniu powinny się pojawić
Maslak pisze:Niewiem kto pierwszy ale na pewno jednymi z pierwszych byli: Tadek z bratem, Adamo, Jaro, Bart no i ja:p jeszcze tam przy slupie. Aha i jeszcze dwoch chłopakow z Dabrowy ale nie pamietam imion, jeden Michal i chyba oni to rozdziewiczyli.
przemjas pisze:
jakim aparatem i obiektywm robisz foty??
MaciejSulek pisze:przemjas pisze:
jakim aparatem i obiektywm robisz foty??
Nikon D80 plus Nikkor 70-300mm, no i tutaj filtr polaryzacyjny![]()
Cieszę się że wam się podoba, a dla mnie to zawsze nowe doświadczenie za każdym razem uczę się czegoś nowego więc jak dla mnie to jest warto tak siedzieć przy brzegu i fotografować.
Za nie długo będę potrzebował pomocy kilku z was więc myślę że będziecie mieli okazję się odwdzięczyćale o tym to kiedyś napiszę bo na razie ta "rzecz" jest w fazie eksperymentów i prób a gdy będzie już gotowa w 100% to będę się prosił o pomoc
![]()
A co do kalendarza to mega dobry pomysłpowybierajcie zdjęcia, ja poobrabiam je trochę lepiej, w wielkiej rozdzielczości i będzie można wypróbować co z tego wyjdzie
wieloryb pisze:co by nie było , to dzisiaj popływane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości