immune69 Niesamowite wlasnie wczoraj wrocilismy z Essaouria i mialem siadac do napisania opinii o tym miejscu. Twoj post jednak mnie wyreczyl. Jest dokladnie tak jak piszesz. Moje subiektywne zdanie o tym spocie jest takie, ze do nauki absolutnie sie nie nadaje, poziom angielskiego instruktorow jest bardzo slaby, sprzet w szkolce przy Riad Zahra niestety mocno przechodzony (wiem bo moja lepsza polowa wykupila tam 4h szkolenia). Dla mnie miejsce bylo fatalne do plywania bo albo nie wialo wcale albo szkwaly byly za mocne abym jednoczesnie poradzil sobie z falami. Jak juz bylo tak w miare ok to wyplywajac za fale przytrafiala sie wielka dziura wiatrowa i problem z powrotem

W jakim terminie byles w Riad Zahra? to chyba niemoziwe abysmy tam byli w tym samym czasie i sie nie spotkali? Ja bylem od 13-22 wrzesnia.
P.S.
Podziekowania dla KasiW ktora zarezerwowala nam hotel i transfery. Wszystko bardzo pro. Trzeba tylko pamietac aby na wszystko miec wydrukowane (najlepiej po angielsku lub francusku) potwierdzenie bo lokalesi maja w zwyczaju zapominac ze przyjeli przedplate