krystek77 pisze:Jak dojechać na spot w Karsiborzu? Chodzi konkretnie o zjazd z głównej drogi w K. itd..
k_gabra pisze:Plywal ktos moze od strony Żelewa? na ten kierunek jaki zapowiada sie na kolejne dni mogłoby być to jakies wyjscie dla Miedwia. Z map google widac tam jakis dojazd a i miejscowka wydaje sie byc tez spoko. Widac nawet jakas szersza plaze, moze zdatna do odpalenia kita. Czy wie moze ktos jak jest tam z glebokoscia?
trolik pisze:kaczor pisze:zapowiada sie kilka niezlych dni na Miroszewie, ale na szczescie tam sa kamieniewiec nie bedzie tlumow bo po ostatnich przygodach w Trzebiezy mam dosc osob ktore nie ogarniaja kajta, oraz tych co wychodza przy wietrze 25+ na 12m2 i laduja na autach np. O innych incydentach nie wspomne bo szkoda gadac...
Mam nadzieje ze kolesie ktorzy mieli "bliskie spotkania" z siatka okalajaca boisko poczuja sie w obowiazku do naprawy szkod... nie chcialbym zeby ten spot byl dla nas zamkniety z tego powodu! Poza tym to nie fair w stosunku do dzieciakow ktore tam graja w pilke...
pozdrawiam trolik
BraCuru pisze:macsurf pisze: Dla mnie to byl najpiekniejszy dzionek w tym sezonie.
Zgadzam sie w 100%![]()
![]()
![]()
W życiu nie przypuszczałbym, że bałtycki onshore może zaoferować taaaaaakie warunki![]()
A karnych powrotów miałem 4 - czyli utrata nawet 400m wysokości w szalonej pogoni za deską.
Nie wyobrażam sobie pływanie z liszem w takich warunkach. Dwa razy zmieliła mnie góra morza.
Jakbym dostał deseczką w łeb to nie wiem czy bym tutaj coś jeszcze pisał.
tomi pisze:trolik pisze:kaczor pisze:zapowiada sie kilka niezlych dni na Miroszewie, ale na szczescie tam sa kamieniewiec nie bedzie tlumow bo po ostatnich przygodach w Trzebiezy mam dosc osob ktore nie ogarniaja kajta, oraz tych co wychodza przy wietrze 25+ na 12m2 i laduja na autach np. O innych incydentach nie wspomne bo szkoda gadac...
Mam nadzieje ze kolesie ktorzy mieli "bliskie spotkania" z siatka okalajaca boisko poczuja sie w obowiazku do naprawy szkod... nie chcialbym zeby ten spot byl dla nas zamkniety z tego powodu! Poza tym to nie fair w stosunku do dzieciakow ktore tam graja w pilke...
pozdrawiam trolik
obawiam się że raczej nie poczują się do naprawy szkód. A tak swoją drogą mogliby poprzetrącać sobie kręgosłupy byłoby kilku idiotów mniej na wodzie.
daniel.p pisze:Jak to jest z tym liszem ? Dlaczego kolesie pływający surfing na niemałych falach mają przymocowane deski na smyczy ?
SWIRUS pisze:k_gabra pisze:Plywal ktos moze od strony Żelewa? na ten kierunek jaki zapowiada sie na kolejne dni mogłoby być to jakies wyjscie dla Miedwia. Z map google widac tam jakis dojazd a i miejscowka wydaje sie byc tez spoko. Widac nawet jakas szersza plaze, moze zdatna do odpalenia kita. Czy wie moze ktos jak jest tam z glebokoscia?
Musiałbyś się spytać starych niemieckich torpedziarzy, którzy w tamtych okolicach testowali swoje cacka.
Ale możesz mieć problem żeby takich spotkać - większość z nich jest ze 2 metry pod ziemią![]()
![]()
![]()
A tak na poważnie to sam jestem ciekaw czy tam jest szansa na szuwarowanie...
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości