SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

danon
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 10:20

Wjechać to może nie, ale można wejść.Przy wjeździe dalej prosto nad wodę - jak nie padało ,bo mogć być problemy

trolik

Post01 paź 2010, 11:40

[quote="danon"]Wjechać to może nie, ale można wejść.Przy wjeździe dalej prosto nad wodę - jak nie padało ,bo mogć być problemy[/quote]
jutro bedzie 3-4ty dzien bez deszczu wiec powinno byc ok z dojazdem na spot. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie "wolnej amerykanki" z parkowaniem-jak to czasami bywa...
pozdrawiam trolik

Awatar użytkownika
kaczor
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 14:20

zapowiada sie kilka niezlych dni na Miroszewie, ale na szczescie tam sa kamienie :) wiec nie bedzie tlumow bo po ostatnich przygodach w Trzebiezy mam dosc osob ktore nie ogarniaja kajta, oraz tych co wychodza przy wietrze 25+ na 12m2 i laduja na autach np. O innych incydentach nie wspomne bo szkoda gadac...

krystek77

Post01 paź 2010, 14:36

Jak dojechać na spot w Karsiborzu? Chodzi konkretnie o zjazd z głównej drogi w K. itd..

danon
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 14:50

krystek77 pisze:Jak dojechać na spot w Karsiborzu? Chodzi konkretnie o zjazd z głównej drogi w K. itd..

Poczytaj...

Było nawet z mapą

trolik

Post01 paź 2010, 16:59

[quote="kaczor"]zapowiada sie kilka niezlych dni na Miroszewie, ale na szczescie tam sa kamienie :) wiec nie bedzie tlumow bo po ostatnich przygodach w Trzebiezy mam dosc osob ktore nie ogarniaja kajta, oraz tych co wychodza przy wietrze 25+ na 12m2 i laduja na autach np. O innych incydentach nie wspomne bo szkoda gadac...[/quote]

Mam nadzieje ze kolesie ktorzy mieli "bliskie spotkania" z siatka okalajaca boisko poczuja sie w obowiazku do naprawy szkod... nie chcialbym zeby ten spot byl dla nas zamkniety z tego powodu! Poza tym to nie fair w stosunku do dzieciakow ktore tam graja w pilke...
pozdrawiam trolik

lewch
Deska: Xenon Infra
Latawiec: Fuel, Torch
Dostał piwko: 2 razy

Post01 paź 2010, 18:18

Hej powie mi ktos od ktorej strony miedwia sie plywa? tam od strony autostrady czy gdzie? oraz czy na ten spot to 14 wezlow jak podaje windguru a w szkwalach 25 da sie poplywac? nie wiem jak jest ze szkwalami na tym spocie a one sporo znacza. Z gory dzieki za info

Awatar użytkownika
k_gabra
Deska: Neuron '11
Latawiec: Crossbow '09
Postawił piwka: 2 razy
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 19:25

Hej powie mi ktos od ktorej strony miedwia sie plywa? tam od strony autostrady czy gdzie? oraz czy na ten spot to 14 wezlow jak podaje windguru a w szkwalach 25 da sie poplywac? nie wiem jak jest ze szkwalami na tym spocie a one sporo znacza. Z gory dzieki za info.

Jak wieje z zachodu to wbijasz na Wierzbno - od strony drogi miedzy Pyrzycami a Stargardem Szcz.
Jak wieje ze wschodu to na Giżyn - od strony drogi A3 miedzy Pyrzycami a Szczecinem.
Jak wieje z poludnia to na Zieleniewo - miedzy Szczecinem a Stargardem Szcz.
Jak wieje z polnocy to nie plywasz, bo z tego co mi wiadomo Miedwie na dole (patrzac na mape) ma trudny i (zwlaszcza gdy pada) blocisty dojazd... wtedy alternatywa morze lub Trzebież.

Jak WG podaje 14w to mozna juz plywac, zalezy jeszcze jaka waga i szmatka (rozmiar).

Co do szkwalow to za duzo nie powiem, jak to dokladnie jest... ale z reguly wiecej jest dziur niz jak mocniejszych szkwalow... a szkwal jak szkwal, a prognoza prognoza...

Plywal ktos moze od strony Żelewa? na ten kierunek jaki zapowiada sie na kolejne dni mogłoby być to jakies wyjscie dla Miedwia. Z map google widac tam jakis dojazd a i miejscowka wydaje sie byc tez spoko. Widac nawet jakas szersza plaze, moze zdatna do odpalenia kita. Czy wie moze ktos jak jest tam z glebokoscia?

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 20:06

k_gabra pisze:Plywal ktos moze od strony Żelewa? na ten kierunek jaki zapowiada sie na kolejne dni mogłoby być to jakies wyjscie dla Miedwia. Z map google widac tam jakis dojazd a i miejscowka wydaje sie byc tez spoko. Widac nawet jakas szersza plaze, moze zdatna do odpalenia kita. Czy wie moze ktos jak jest tam z glebokoscia?

Musiałbyś się spytać starych niemieckich torpedziarzy, którzy w tamtych okolicach testowali swoje cacka.
Ale możesz mieć problem żeby takich spotkać - większość z nich jest ze 2 metry pod ziemią :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie to sam jestem ciekaw czy tam jest szansa na szuwarowanie...

Pozdr.

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 20:28

trolik pisze:
kaczor pisze:zapowiada sie kilka niezlych dni na Miroszewie, ale na szczescie tam sa kamienie :) wiec nie bedzie tlumow bo po ostatnich przygodach w Trzebiezy mam dosc osob ktore nie ogarniaja kajta, oraz tych co wychodza przy wietrze 25+ na 12m2 i laduja na autach np. O innych incydentach nie wspomne bo szkoda gadac...

Mam nadzieje ze kolesie ktorzy mieli "bliskie spotkania" z siatka okalajaca boisko poczuja sie w obowiazku do naprawy szkod... nie chcialbym zeby ten spot byl dla nas zamkniety z tego powodu! Poza tym to nie fair w stosunku do dzieciakow ktore tam graja w pilke...
pozdrawiam trolik

obawiam się że raczej nie poczują się do naprawy szkód. A tak swoją drogą mogliby poprzetrącać sobie kręgosłupy byłoby kilku idiotów mniej na wodzie.

daniel.p

Post01 paź 2010, 20:45

BraCuru pisze:
macsurf pisze: Dla mnie to byl najpiekniejszy dzionek w tym sezonie.

Zgadzam sie w 100% :thumb: :thumb: :thumb:
W życiu nie przypuszczałbym, że bałtycki onshore może zaoferować taaaaaakie warunki :shock:

A karnych powrotów miałem 4 - czyli utrata nawet 400m wysokości w szalonej pogoni za deską.
Nie wyobrażam sobie pływanie z liszem w takich warunkach. Dwa razy zmieliła mnie góra morza.
Jakbym dostał deseczką w łeb to nie wiem czy bym tutaj coś jeszcze pisał.

Jak to jest z tym liszem ? Dlaczego kolesie pływający surfing na niemałych falach mają przymocowane deski na smyczy ?

Niedźwiedź

Post01 paź 2010, 20:59

tomi pisze:
trolik pisze:
kaczor pisze:zapowiada sie kilka niezlych dni na Miroszewie, ale na szczescie tam sa kamienie :) wiec nie bedzie tlumow bo po ostatnich przygodach w Trzebiezy mam dosc osob ktore nie ogarniaja kajta, oraz tych co wychodza przy wietrze 25+ na 12m2 i laduja na autach np. O innych incydentach nie wspomne bo szkoda gadac...

pozdrawiam trolik

obawiam się że raczej nie poczują się do naprawy szkód. A tak swoją drogą mogliby poprzetrącać sobie kręgosłupy byłoby kilku idiotów mniej na wodzie.

-nie zycz drugiemu co tobie nie mile! swiadczy to jedynie o poziomie twojej kultury, albo bardziej o jej braku 8)
-siatka jest juz naprawiona, wiec spoko, :)
w przeciwienstwie do lampy, ktora ktos skosił i roztlukł na poczatku sezonu, stoi nadal uszkodzona :naughty:

Awatar użytkownika
JastrząB
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 21:16

daniel.p pisze:Jak to jest z tym liszem ? Dlaczego kolesie pływający surfing na niemałych falach mają przymocowane deski na smyczy ?

To kwestia kierunku wiatru.
Surfboardy bardzo szybko uciekają z falą więc jeśli jest offshore strata deski oznacza duuuzy problem z odzyskaniem jej i powrotem w ogóle.
Jeśli wieje on/ side on - wystarczy kilka bodydragów i masz ją z powrotem.
Yo

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post01 paź 2010, 22:06

SWIRUS pisze:
k_gabra pisze:Plywal ktos moze od strony Żelewa? na ten kierunek jaki zapowiada sie na kolejne dni mogłoby być to jakies wyjscie dla Miedwia. Z map google widac tam jakis dojazd a i miejscowka wydaje sie byc tez spoko. Widac nawet jakas szersza plaze, moze zdatna do odpalenia kita. Czy wie moze ktos jak jest tam z glebokoscia?

Musiałbyś się spytać starych niemieckich torpedziarzy, którzy w tamtych okolicach testowali swoje cacka.
Ale możesz mieć problem żeby takich spotkać - większość z nich jest ze 2 metry pod ziemią :lol: :lol: :lol:

A tak na poważnie to sam jestem ciekaw czy tam jest szansa na szuwarowanie...

Pozdr.

drzewa drzewa drzewa :)

MichałSzczecin
Deska: Nobile 555
Latawiec: Ozone Edge 9,11,13

Post01 paź 2010, 22:34

Reasumując powyższe ja jutro koło południa jade na Giżyn :D
Będzie ktos ?

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”