Co to jest? zdjęcia. Help

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
Awatar użytkownika
prodegior
Deska: nobilka nhp
Latawiec: edge/wainman
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz

Post22 wrz 2010, 13:52

maski pisze:niestety czasami takie odbarwienia sie robia po zwinieciu mokrego latawca, zwykle przy kontakcie z grafikami wykonanymi srebra farba

mi tak sie porobilo w moich starych Waroo 08 w 9m i 13 m,tam wlasnie jest srebrna grafa :thumbsup:

Awatar użytkownika
bronix
Postawił piwka: 1 raz

Post22 wrz 2010, 20:19

peg pisze: Pamiętajcie by ZAWSZE po lataniu dokładnie wysuszyć latawiec - jeśli nie masz możliwości na spocie - wysusz w domu.

ALOHA!

Dobrze tato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post22 wrz 2010, 21:24

ja widziałem takie cóóóśśś :shock: w kilku latawcach i ludzie to zlali i wiecie co dobrze zrobili :thumb:

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post23 wrz 2010, 09:38

bronix pisze:
peg pisze: Pamiętajcie by ZAWSZE po lataniu dokładnie wysuszyć latawiec - jeśli nie masz możliwości na spocie - wysusz w domu. ALOHA!

Dobrze tato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

i żeby MNIE to było ostatni raz!! :D

Awatar użytkownika
Pinio
Postawił piwka: 25 razy
Dostał piwko: 30 razy

Post01 paź 2010, 03:01

A wiecie co to jest :arrow: w większości przypadków latawce mają ładne wzory wykonane sitodrukiem który po złożeniu niestety potrafi farbować. Dzieje się tak najczęściej jak materiał latawca jest w jakimś jasnym kolorze na białym wychodzi wyjątkowo ładnie :D Widziałem nowe kajty które po pierwszym rozpakowaniu miały podobne ślady i nie ma tu znaczenia jaka to firma bo było ich kilka. Ja bym się tym w ogóle nie przejmował :idea:

Awatar użytkownika
Pain IQ
Deska: 50/50
Latawiec: AIRUSH
Postawił piwka: 7 razy
Dostał piwko: 16 razy

Post13 paź 2010, 08:46

Reklamacja nieuznana,

powód nie wypłukanie po słonej wodzie(...hmmm ciekawe od kiedy na dziećkach jest słona woda...:)) i złe przechowywanie latawca. (trzy dni leżał mokry)
Będzie brzydszy i już, ale wiadomo przynajmniej, co na pewno można zarzucić latawkom nobile'a.

pozdro

Awatar użytkownika
jedi1
Postawił piwka: 132 razy
Dostał piwko: 83 razy
Kontaktowanie:

Post13 paź 2010, 10:59

Pain IQ pisze:Reklamacja nieuznana,

powód nie wypłukanie po słonej wodzie(...hmmm ciekawe od kiedy na dziećkach jest słona woda...:)) i złe przechowywanie latawca. (trzy dni leżał mokry)
Będzie brzydszy i już, ale wiadomo przynajmniej, co na pewno można zarzucić latawkom nobile'a.

pozdro

Daj spokój, takie coś się zdarzy na latawcu każdej firmy. Ot taki urok białych latawców.

recha

Post13 paź 2010, 17:12

pozdro

Model 2008 czy 2010 ?

Awatar użytkownika
peg
Deska: C.L.A.S.H
Latawiec: EVO, Rebel, Vegas
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post15 paź 2010, 21:24

pozdro

W taki sposób właśnie powstają MITY na temat zalet/wad latawców poszczególnych marek. Jeśli po pływaniu nie wysuszysz latawca to Ci zapleśnieje/złapie grzyba - to naturalna kolej rzeczy i wina Twoja a nie latawca a już na pewno nie ma nic wspólnego z firmą - KAŻDY LATAWIEC ZAREAGUJE TAK SAMO.

ps - jeśli nie uzupełnisz poziomu oleju w aucie zgodnie z zaleceniem producenta to zatrzesz silnik - czy wtedy także napiszesz, że np Mercedes jest do dupy bo tylko 3 dni bez oleju jeździłeś a on się zatarł? :naughty: :wink:

ALOHA!

Awatar użytkownika
lockin
Deska: T5
Latawiec: RRD
Dostał piwko: 2 razy

Post16 paź 2010, 19:51

pozdro

Miałem Nobile 555 jakieś niecałe 2 sezony i sprzedałem bez jakichkolwiek odbarwień.
Foto robione 2 miesiące temu:

Obrazek

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2010, 16:02

Przebarwienia takmie moga zdarzyć się w każdym kajcie x, y i w z

NIGDY NIE ZOSTAWIAJCIE MOKREGO KAJTA W PLECAKU NA DŁUGO.

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”