Chandluje ktos GUL-em?

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
wyjechany

Post16 paź 2010, 16:26

Szukam suchacza firmu GUL interesuje mnie ten model z wklejonymi "skarpetami".

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post16 paź 2010, 19:16

ano handluje, handluje... :wink:
w okolicach w-wy to najlepiej szukać w funwindzie: http://www.funwind.com.pl/ - to bardzo porządna firma.
mam długą i krótką piankę GUL-a, obie u nich kupione kilka lat temu - no nie chcą się, kurna, zedrzeć ! :wink:
myślę, że zakup i on-linowo da się załatwić... tzn. mam nadzieję, że się uda!
cheers!

andrek
Deska: PocketAir/AirWave&Race/Bhoot
Latawiec: NOTUS Rev&Air
Postawił piwka: 16 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post16 paź 2010, 20:57

surfbabe pisze:ano handluje, handluje... :wink:
w okolicach w-wy to najlepiej szukać w funwindzie: http://www.funwind.com.pl/ - to bardzo porządna firma.
mam długą i krótką piankę GUL-a, obie u nich kupione kilka lat temu - no nie chcą się, kurna, zedrzeć ! :wink:
myślę, że zakup i on-linowo da się załatwić... tzn. mam nadzieję, że się uda!
cheers!

ale tam nic nie ma na tej stronce odnośnie GUL'a :( a te ich sucharki wyglądają porządnie tak w ogóle(może nie koniecznie ze skarpetami ), ktoś jakieś szczegóły odnośnie cen itp ?

Awatar użytkownika
surfbabe
Deska: su2 custom
Latawiec: FX, nemesis
Postawił piwka: 47 razy
Dostał piwko: 29 razy

Post16 paź 2010, 23:01

ale tam nic nie ma na tej stronce odnośnie GUL'a :( a te ich sucharki wyglądają porządnie tak w ogóle(może nie koniecznie ze skarpetami ), ktoś jakieś szczegóły odnośnie cen itp ?

bo jest polski standard, przecież... :wink: ... bez kontaktu bezpośredniego - co polacy lubią najbardziej... (czy choćby konwersacji telefonicznej)... się nie da!!!
polska właśnie !
ale to jest piękne !!!

Nomercy
Deska: Parapet z OBI
Latawiec: TESCO Bag
Postawił piwka: 9 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2010, 00:30

Awatar użytkownika
desperadek
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 paź 2010, 16:31

surfbabe pisze:
ale tam nic nie ma na tej stronce odnośnie GUL'a

bo jest polski standard
Wie ktoś może czy w Niemczech lub w Czechach jest jakiś przedstawiciel w europejskim standardzie, tak żeby można było coś dotknąć i przymierzyć. Na stronie Gula nie znalazłem listy przedstawicieli.

wyjechany

Post18 paź 2010, 20:22

Znalazlem goscia co chandluje GUL-em w PL,czekam na odpowiedz co do ceny i dostepnosci-jak sie doczekam to napisze co i jak.
DESPERADEK napisales ze chcial bys 'pomacac' :mrgreen: -ja pomacalem a nawet bylem w srodku :thumbsup: koles ma GUL SHADOW i uzyczyl mi ostatnio na plywanko.jakosciowo naprawde mega solidny sprzet.dzieki tym lateksowym skarpetą nawet przy mega glebach ktore specjalnie inicjowalem do testu-zero wody wewnatrz :shock: a najleprze jest to ze plywalem w dresiku pod spodem czyli zero przebierania-sucho i cieplo.tylko na te lateksowe skarpety zakladam buty neoprenowe co minimalizuje ryzyko uszkodzenia skarpet a nie zmniejsza czucia dechy ,jest takie samo jak w samych butach.

PEACE

Wróć do „Recenzje & Opinie”