kiedys bylam w blackpool na weekend i zatrzymalam sie w http://stanleyhousehotel.webs.com/ Moze nie na poziomie Hiltona, ale bylo blisko do plazy, tanio, i super mili wlasciciele.
pozdro
kordian1000 pisze:Witam jutro rano jadę z Londynu do Pool - jezeli są chętne osoby to zapraszam, mam dwa miejsca wolne ( oczywiscie przejazd free ) powrót ok 18-19 - kto jeszcze jutro będzie w poole ?? Pozdr.
ebol pisze:Michall, pokaz na mi na google gdzie jest miejscowka w Poole przy wschodnim wietrze dobra. Acha i przy jakim tide najlepsze plywanko. Pzdr.
Michall pisze:ebol pisze:Michall, pokaz na mi na google gdzie jest miejscowka w Poole przy wschodnim wietrze dobra. Acha i przy jakim tide najlepsze plywanko. Pzdr.
Miejscowka jest prosta, dokladnie po drugiej stronie spotu tam gdzie sie z reguly wplywa, lub troche dalej( wpisz w google map bransome beach).Jesli bedzie polnocno wschodni to po lewej stronie jak sie przeplywa malym promem na swanage( wpisz w google Shell Bay Sailing Centre).Ja bede jutro gdzies od 12 albo wczesniej troche.
windyCB3 pisze:Shell Bay bedzie dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości