Wiem, wiem, potestuję wiosną

zgred pisze:Na ten temat jest już tyle napisane na forum, że naprawdę mi CIę szkoda
Barosz21 pisze:zgred pisze:Na ten temat jest już tyle napisane na forum, że naprawdę mi CIę szkoda
A mi zal szczególnie tego że Tobie żal kolegi. Ja bym Ci proponował przekopać sobie samemu całe forum gdzie słowo c-shape pojawia się w co 2 poście. Bez urazy.
W kwestii c niestety nie pomogę.
zgred pisze:Na ten temat jest już tyle napisane na forum, że naprawdę mi CIę szkoda
Wiktorek pisze:Kolejne z moich pytań. Czy c-shape (np. Torch) depower'uje się tak samo mocno jak bow/hybryda po odpuszczeniu baru (czyli jeśli dobrze ustawi się taśmę wisi w powietrzu bez większej mocy), czy trzeba się zapierać piętami o piasek?
K... dzięki.:/ pisze:Czesc za to wolala bowy (ze stoperem odpuszczonym na maksa...) bo odpuszczali bar i kite prawie nie ciagnal.
Dziecko przeziębione, Andrzejki przed kompem. To jest faktycznie godne pożałowania. Jedyny plus, że kaca rano nie będziePinio pisze:Panowie dziś "Andrzejki"![]()
luzik Co nie
Wiktorek pisze:Myślę o kupnie małego c jako uzupełnienie zestawu, ale nie wiem czy jest to dobry pomysł ...
kowalm pisze:Jurgen ja mam dokładnie odwrotne wyobrażenie najlepszego zestawu - duży bow/hybryda z dobrym dołem i średni + mały C.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości