świderkite pisze:witam ja dopiero zaczynam waze 90 kg i mam wipike amp 16m zaczynam od snow kitu a jak przyjdzie lato moze jakis kurs aa i mam pytanie mam 4 ustawienia lataca ,, cruiser ,styler,trixter, bridle,, co wybrac zeby mnie nie wyrwalo z butow:?
peg pisze:świderkite pisze:witam ja dopiero zaczynam waze 90 kg i mam wipike amp 16m zaczynam od snow kitu a jak przyjdzie lato moze jakis kurs aa i mam pytanie mam 4 ustawienia lataca ,, cruiser ,styler,trixter, bridle,, co wybrac zeby mnie nie wyrwalo z butow:?
Wipika AMP to latawiec prehistoryczny. Cokolwiek ustawisz musisz MIEĆ ŚWIADOMOŚĆ, że latawcem TEGO TYPU, w TYM ROZMIARZE i dodatkowo ucząc się na lądzie, możesz zrobić sobie krzywdę ze śmiercią włącznie. Przede wszystkim miej głowę na karku, sprawdź systemy awaryjne, przeczytaj dział poświęcony bezpieczeństwu - SZCZEGÓLNIE OPISY WYPADKÓW ŚMIERTELNYCH GDZIE GINĄ DOŚWIADCZENI KITERZY NA NOWOCZESNYM SPRZĘCIE i nie startuj latawca jeśli nie masz w pobliżu doświadczonego kolegi, który Ci pomoże opanować pierwsze kroki.
ALOHA!
ciupaska pisze:ok, dzięki wielkie za spostrzeżenia i w takim razie odpuszczę ten zakup
mam do Ciebie jeszcze pytanie, co z nim było nie tak? pytam na wypadek, gdyby trafił mi się ten sam model w rozmiarze odpowiednim dla mnie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości