wiecie moze czy jest jakis spot duzy, plaski naokolo nie ma drzew w okolicy trojmiasta?:D
pozdro
kuncew pisze:albo chociaz gdzie mozna poprobowac pojezdzic na snowkajcie w trojmiescie?
Gromisław pisze:A jak wygląda sprawa nie czynnego lotniska Gdynia Babie Doły - Kosakowo ?
to by była świetna miejscówka... da się tam wejść ze sprzętem ? ktoś wie ?
jedi1 pisze:Gromisław pisze:A jak wygląda sprawa nie czynnego lotniska Gdynia Babie Doły - Kosakowo ?
to by była świetna miejscówka... da się tam wejść ze sprzętem ? ktoś wie ?
eee a od kiedy ono jest nieczynne ? Wokół lotniska jest płot z drutem kolczastym, bo to teren wojskowy. Ja bym się tam nie pchał, chyba że załatwisz pozwolenie, ale na to bym nie liczył.
vipermat pisze:kuncew pisze:albo chociaz gdzie mozna poprobowac pojezdzic na snowkajcie w trojmiescie?
Jedziesz odbwodnicą w kierunku Łodzi, na ostatnim możliwym zjeżdzie przed autostradą skręcasz w lewo na Kościerzyne.Jedziesz ok. 1km i masz fajne pole(równe i brak bruzd od orania) . Śniegu extra warstwa.
Dziś znalazłem tą miejscówkę. Szkoda tylko że bardzo słabo wiało.
Jak tylko będzie wiało to się tam pokaże.
Pozdrawiam
Gromisław pisze:A jak wygląda sprawa nie czynnego lotniska Gdynia Babie Doły - Kosakowo ?
to by była świetna miejscówka... da się tam wejść ze sprzętem ? ktoś wie ?.......
...... właśnie rozmawiałem z kompetentną osobą w tej sprawie - nie da się wejść, jak na razie teren jest nadal "wojskowy" i zamknięty dla osób prywatnych ... szkoda
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość