jak tak to wsadź go do gablotki i przez szybę go oglądaj bo się zakurzymyrcin pisze:a chyba mojego nowego latawca pompowanego będzie mi szkoda..
bzik4 pisze:Dziś było fajnie na Zegrzu, co prawda wiatr trochę kaprysił ale i tak sporo latawek przywiał. W szczycie latało ze 20 komórek i pompowańcówjak tak to wsadź go do gablotki i przez szybę go oglądaj bo się zakurzymyrcin pisze:a chyba mojego nowego latawca pompowanego będzie mi szkoda..
myrcin pisze:bzik4 pisze:Dziś było fajnie na Zegrzu, co prawda wiatr trochę kaprysił ale i tak sporo latawek przywiał. W szczycie latało ze 20 komórek i pompowańcówjak tak to wsadź go do gablotki i przez szybę go oglądaj bo się zakurzymyrcin pisze:a chyba mojego nowego latawca pompowanego będzie mi szkoda..
Dziękuję za poradę rozumiem, że sprawdzona i warto w gablotkę inwestować?
a to chyba nie dział do zadawania tego typu pytańmyrcin pisze:Na jakich latawkach? Może inaczej zapytam. ZImą to na Zegrze dla gościa 80Kg jaka latawka? Jaka pompowana? Jaka komorowa?
bzik4 pisze:jakbyś napisał że nie masz, to pewnie by się jakaś do polatania dla Ciebie znalazła, ale skoro masz ale Ci szkoda pobrudzić to wybacz ale.. tylko uważaj do latem woda może być zielona
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości