Barcelona spoty - wie ktos?

Miejscówki Kitesurfingowe
natka
Deska: nobile 50 fifty
Latawiec: ozone C4
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 7 razy

Post25 wrz 2007, 16:11

o super! dzieki! zaraz tam pojade:D przed chwila padal deszcz ale generalnie to chodze w japonkach i krotkim rekawku, wczoraj bylo ok 25-30 stopni, ludzie sie kapali w morzu :)

nitro

Post16 paź 2007, 08:04

W Barcelonie ukradli mi caly sprzet latawiec Rhino i deske skywalker. Ale zanim to sie stalo w dwa miesiace objechalem wybrzeze Hiszpanii. Jezeli szukacie ciekawych spotow moge kilka podac gorzej z okolicami Barcelony bo tam bylem najkrocej.

Dezmo

Post15 lip 2010, 15:15

W ramach sprostowania
Kitesurfing na Barcelonecie - Można pływać, ale...setki Marokańców, którzy bardzo chętnie zaopiekują się twoim sprzętm;) oczywiście przesadzam, ale trzeba tam uważać. Dodatkowo falochrony, rybaki i inny ciekawe rzeczy.
Najlepiej jest na plaży w Castelldefels - zajebiście duże plaże, w tyg mało turystów, lokalne chicas topless i knajpy przy samej plaży. Jeśli chodzi o zakaz pływania na kite - nie można na nim pływać dopóki ratownik jest na plaży, lub/i kiedy wywieszone są zielone flagi. Ratownik zwykle kończy o 16-18 i od tej godziny można pływać. No i oczywiście mówimy tu o "sezonie turystycznym".

Wojtek27

Post01 lut 2011, 10:32

@Nitro

Nie mogę wysłać do ciebie pw. Zatem tutaj:

Cześć.
Wybieram się za tydzień na południe ES - głównie costa del sol.
Jeżeli masz jakieś doświadczenia ze spotami tam, chętnie posłucham :)

Aloha,
Wojtek

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post03 lut 2011, 04:31

Wojtek27 pisze:@Nitro

Nie mogę wysłać do ciebie pw. Zatem tutaj:

Cześć.
Wybieram się za tydzień na południe ES - głównie costa del sol.
Jeżeli masz jakieś doświadczenia ze spotami tam, chętnie posłucham :)

Aloha,
Wojtek

Wojtek, poczytaj wątek o Tarifie - na temat Costa del Sol (od Cabo Pino) sporo też wie Karol. Pozdrawiam :)

Wróć do „Spoty”