dzis we wloclawku bylo grubo, nawet bardzo, byl moment ze wszyscy zeszli z wody, na 7m mialem zdecydowanie za duzo. ale tak to calkiem przyjemny spocik na zachodni kierunek. startuje sie z tej laki: http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s ... 4&t=h&z=19
march_in ciekawy bylem jak ta u ciebie ..... ale jak 7helix nie dal rady to musialo byc grubo . fajna miejsce ten woclawek ? czy lepiej zegrze ? wiecej miejsca i ogolnie ?
miejsce jest naprawde spoko, tyle ze jak wieje zachod to i wdw jest oka. za duzo ludzi to pewnie tam nie ma nawet w sezonie. ciekaw jestem czy jest rowniej w bardziej normalnych warunkach tak kolo 20 supelkow bo wieje praktycznie od samej tamy tak wiec wiatr ma gdzie sie rozpedzic. w rokiciach dosc plytko na 50m od brzegu. przede wszystkim nie ma tam lodu
no wlasnie jak wieje zach to zawsze odkreca na gorke i jest pizdzawka a dzika to jakos nie bardzo wiec byla by dobra miejscowa chyba z 5 razy byle w tamtym sezonie na zach i zawsze byla to gorka zawsze bliżej niz kadyny , ja moze z G i P na wekend zrobimy . jak wejdzie chyba ze zegrze pusci
i przy NW było naprawdę przyjemnie chociaż akurat dość słabo wiało. Na pewno równiej niż na Zegrzu. Jest plaża, ale bardzo wąska a drzewa na brzegu odbijają wiatr. Nie wiem ja z falą jak wieje mocniej no i przede wszystkim z centrum Wawy to jest jakieś 2,5h do jazdy. To już chyba wolę pojechać nad Śniardwy.
Zawsze bylam ciekawa jak mozna na kajcie smigac w Zegrzy i Rynii - tyle razy tam bylam (pochodze z W-wy) i nigdy nie wialo a do tego drzewa wokolo przy brzegu.
jak bym byl z takiej lokalizacji co ty Ziel przl to o takiej sadzawce jak zegrze nawet bym nie pomyslal ...... no ale jak czlowieka przycisnie to i w kałuży poplywa a tak na zachete