z jaką szkołą na wyjazd?

Forum dla początkujących
piwkowski

Post09 lut 2011, 22:49

Witam,
trzy lata temu byłem na kursie IKO 1 w wake.pl ,no i od tego czasu praca praca i kurna praca ,no i teraz chcialbym zapytac czy w najjbliższej przyszłości będą organizowane jakies wyjazdy szkoleniowe dla żółtodziobów. np. kwiecień? i czy można się zapisać i jak to wszystko technicznie od kuchni wygląda. Koszty też chętnie poznam. Jechałbym z moją dziewczyną. Interesują mnie wszystkie najbliższe wyjazdy. Jak coś w kwietniu to super,ale inne miesiące tez. No i musze dodać ,że ja już "troche" pojęcia mam ,ale tylko troche, ale moja dziewczyna nic i czy na takim wyjezdzie mozna zaczac od zera czy to juz tylko dla wybitnych?
za odpowiedz z gory pieknie dziekuje

pozdrawiam

Pawel

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post09 lut 2011, 23:21

to, że Ty coś tam wiesz to dobrze - na wyjeździe jeżeli powieje przez tydzień to zrobisz mega postępy. A dziewczyna będzie się uczyć od początku, albo po pierwszym przeciągnięciu po rafach czy kamieniach powie, że ma dość i będzie się opalać na leżaczku ;) Ogólnie fajny pomysł, a jeśli jeszcze ona się napali na kite to trzymaj ją i nie puszczaj ;)
Co do szkółek to jest ich mnóstwo - wiele specjalizuje się w wyjazdach zagranicznych, chociaż z racji sytuacji w Egipcie trzeba się liczyć z pewnym okrojeniem oferty. Wake.pl dawno nie widziałem na forum, więc nie wiem czy tutaj się coś dowiesz...

airman
Deska: FLYBOARDS
Latawiec: FLYSURFER
Dostał piwko: 7 razy
Kontaktowanie:

Post10 lut 2011, 09:25

My kilka razy w roku wylatujemy z grupą ok. 30-50 osób głównie do Egiptu. Podczas wyjazdu przeprowadzamy szkolenia na każdym poziomie zaawansowania.
Najbliższy wyjazd miał się odbyć 8 kwietnia http://www.airman.pl/site/69
jednakże z powodu zamieszek, na razie musimy się wstrzymać z Egiptem i prawdopodobnie w najbliższym tygodniu przedstawimy ofertę wyjazdu w inne miejsce.

Relacje z poprzednich wyjazdów:
viewtopic.php?f=7&t=22343&start=0

Lussik | EASY Surf Center
Deska: Nobile
Latawiec: Gaastra
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 27 razy

Post10 lut 2011, 17:46

Hej

My również organizujemy tego typu wyjazdy - najczęściej Egipt, choć w naszej ofercie mamy również wyjazdy grupowe na Fuerteventurę.

Aktualne oferty znajdziesz na stronie naszego biura podróży www.easy-surftravel.pl

A relacje z wyjazdów znajdziesz tutaj:

http://www.easy-surfcenter.pl/pi1/144.php
http://www.easy-surfcenter.pl/pi1/113.php
http://www.easy-surfcenter.pl/pi1/81.php

Pozdr
Lussik

stiv amoralny
Deska: 50fifty/Su-2/Spleene
Latawiec: Cabrinha/SShot/Airush
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 32 razy
Kontaktowanie:

Post10 lut 2011, 20:14

my mamy lekko inną formułę... organizujemy wyjazdy szkoleniowe bardziej kameralne; grupy do 10 osób, w tym tylko kilka nowicjuszy, reszta osób samodzielna na rożnym poziomie zaawansowania - można dużo z tego skorzystać :thumb:
Mamy dostęp do najlepszych ofert i lastów poprzez współorganizujące nasze wypady biuro podróży JOVITRAVEL. Jesli pasuje wam wyjazd na początku marca to zapraszam do Mui Ne w Vietnamie , nieprzeciętne warunki i nieprzeciętna miejscówka - najlepsze wiatrowo miejsce w całej Azji :idea: bilety można juz od 2600 dostać w tym terminie :idea: sprawy pobytu , kwater , wyżywienia - wszystko po śmiesznych cenach; 5-7$ za kwaterę , do 10$ dziennie wyżywienie plus napitki:)
W kwietniu będzie natomiast wyjazd na Fuertaventurę - w tej destynacji specjalizujemy się szczególnie - w zeszłym roku byliśmy tam aż 3 razy!

Zapraszam do jovitravel.pl - biuro podróży najbardziej kitesurfingowo zdeterminowane :)

Wróć do „Pierwsze Kroki”