Lussik czy ty z calym majdanem kajtowym sie poruszales?
Lussik | EASY Surf Center pisze:Lussik czy ty z calym majdanem kajtowym sie poruszales?
Hej
No z racji "backpakerskiego" rodzaju wyjazdu zrezygnowałem z zabrania deski (całe szczęście) a do plecaka takiego 90 litrów zabrałem ciasno zwinięte dwie latawki, bar, leasha, trapez i krótką piankę (nie była potrzebna).
Pozdr
Lussik
surfpointvietnam pisze:Kolejny film z Mui Ne:
Ciągle mamy dobre warunki zarówno na surfing i jak na kajta. W ciągu ostatnich 60 dni może 10 było bez wiatru, więć mydaję się że w tym nietypowym sezonie jesli chodzi o wiatr na świecie, Wietnam całkiem się sprawdza. Pozdro dla Stiv'a i LussikaPP
Jutro pobudka o 6 rano, surf, niski plyw, 10 zaczynamy kite
Pozdrawam,
Adam
Sułtan pisze:sztormy byly i sie skonczyly co przynioslo kilka zajebistych dni na surfa! Mui Ne 6:00 Jezdzilismy z Borianem i paroma Rosjanami na little Budda spot na skalki. Smiesznie bylo poznalem kilka sztuczek np. jak wydymac kogos i zlapac za niego fale. Wpier*** byl ale warto bylo! W przyszlym roku musze lepszy transport zorganizowacwyjezdzalem od Boriana z chaty i grupka polakow patrzy sie na mnie i mowia do siebie: tak na rowerze z surfingiem...? jak odpowiedzialem im ze tylko Polak tak potrafi to byli niezle zdziwieni hehe! trafila kosa na kamien
![]()
dzieki Adamie za porady i triki!![]()
![]()
surfpointvietnam pisze:Ostatnio złożyłem filmik ze zdjęć archiwalnych Surfpointu. Troche lifestyle'u. Jedna z pierwszych imprez u Piortka niedlugo po założeniu szkoły. 14 Grudnia 1979 roku
Adam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości