Taki zajebisty show, a juz przysypiałem przed kompem...już chce się włączyć: zapytać czy jest możliwość wprowadzenia goracych krzeseł, czy mogę zagłosować żeby np. usunąć tego czy owego z "programu", a tu k...a blokada;(
Co za dolina!
m
MassTurbo pisze:Taki zajebisty show, a juz przysypiałem przed kompem...już chce się włączyć: zapytać czy jest możliwość wprowadzenia goracych krzeseł, czy mogę zagłosować żeby np. usunąć tego czy owego z "programu", a tu k...a blokada;(
Co za dolina!
m
Maslav pisze:Kto nie płaci abonamentu, ten nie ogląda.
MassTurbo pisze:Taki zajebisty show, a juz przysypiałem przed kompem...już chce się włączyć: zapytać czy jest możliwość wprowadzenia goracych krzeseł, czy mogę zagłosować żeby np. usunąć tego czy owego z "programu", a tu k...a blokada;(
Co za dolina!
m
Pablo pisze:MassTurbo pisze:Taki zajebisty show, a juz przysypiałem przed kompem...już chce się włączyć: zapytać czy jest możliwość wprowadzenia goracych krzeseł, czy mogę zagłosować żeby np. usunąć tego czy owego z "programu", a tu k...a blokada;(
Co za dolina!
m
(tym bardziej że obie strony zdecydowały się rozwiązać problem poza forum).
Pozdrawiam,
Pablo
ENZO pisze:zawsze to jakas forma reklamy dla obu stron
Pablo pisze:ENZO pisze:zawsze to jakas forma reklamy dla obu stron
Jak to mawiają "zła reklama, dobra reklama to zawsze reklama"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości