TARIFA

Miejscówki Kitesurfingowe
PawelGlw
Deska: AH Pro
Latawiec: Cabrinha SB i ND

Post08 mar 2011, 15:42

KasiaW pisze:W Tarifie gęściej będzie w tym roku (cóż, pewnie przyczyniła się sytuacja w Egipcie...) - więc proszę Was o informację, kto się wybiera na suuper długi w tym roku weekend majowy - bo już konkurencja niemiecko-francusko-angielska rezerwuje apartamenty, więc nie warto do ostaniej chwili zwlekać z decyzją. Pozdrawiam :)

ja tam bede juz za 2-3 tygodnie jak masz jakies namiary na kogoś kto chce sie dzielić mieszkaniem do końca października daj znac :D

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post08 mar 2011, 23:27

PawelGlw pisze:
KasiaW pisze:W Tarifie gęściej będzie w tym roku (cóż, pewnie przyczyniła się sytuacja w Egipcie...) - więc proszę Was o informację, kto się wybiera na suuper długi w tym roku weekend majowy - bo już konkurencja niemiecko-francusko-angielska rezerwuje apartamenty, więc nie warto do ostaniej chwili zwlekać z decyzją. Pozdrawiam :)

ja tam bede juz za 2-3 tygodnie jak masz jakies namiary na kogoś kto chce sie dzielić mieszkaniem do końca października daj znac :D

Dobra, popytam - daj mi maila do siebie. Pozdrawiam :)

tarifa4you
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 mar 2011, 21:03

Dock11 - zamknięte. Ale Tania ma już całkowicie oficjalny warsztat w nowym miejscu, jakie 100 metrów od Dock11.
http://www.emigloft.com/emigloft/site/index-4.html - tu znajdziecie namiary na nią i jej warsztat. Dla niewtajemniczonych - chodzi o naprawy latawców. Szyje super, jedyny problem to że do tej pory nie naprawiała kondonów. Teraz jak Dock11 się rozkraczył to może Tania zajmie się i naprawami balonów.

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post19 mar 2011, 11:16

Tania jest the best :thumb: :thumb: do tego prezyzwoite ceny bardzo szybka i mila obsluga warto miec w tarifie kontakt do niej

Awatar użytkownika
KasiaW
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post26 mar 2011, 04:42

Festiwal Kina Afrykańskiego w tym roku 11-19.06 (http://www.fcat.es/FCAT_en/). Tak przy okazji - bo fajna impreza, dużo pokazów, do tego koncerty itp. Jest co robić wieczorami :wink:

PawelGlw

Post19 kwie 2011, 22:43

Jakby kogos interesowało (mała auto reklama) do pażdziernika włącznie bede pracował w hotelu Dos Mares, oczywiście jako instruktor Kite i wind i surf generalnie wszytkiego co z woda związanego

Awatar użytkownika
kiezun
Deska: Nobile
Latawiec: North
Kontaktowanie:

Post29 kwie 2011, 16:32

Hola, Hola!!

Szukam miejsca do spania w Tarifie na minimum 2 miesiące (czerwiec i lipiec) dla mnie i dwóch znajomych Belgów. Obecnie studiujemy i mieszkamy w Algeciras. Na sezon chcemy się przenieść do Tarify, żeby uniknąć nieprzyjemnych dojazdów krętą drogą... Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na rozsądny nocleg lub sezonowe zajęcie (a może jedno połączone z drugim :roll: ) to będziemy wdzięczni za info.

Pozdrawiam wszystkich Tarifowiczów i nie tylko ;)

Awatar użytkownika
M_Mati

Post29 kwie 2011, 22:48

Ja rowniez wybieram sie z kumplem na Tarife - czerwiec 2tyg., jezeli ktos ma namiary na tani nocleg to bede wdzieczny!

PawelGlw

Post30 kwie 2011, 01:19

kiezun pisze:Hola, Hola!!

Szukam miejsca do spania w Tarifie na minimum 2 miesiące (czerwiec i lipiec) dla mnie i dwóch znajomych Belgów. Obecnie studiujemy i mieszkamy w Algeciras. Na sezon chcemy się przenieść do Tarify, żeby uniknąć nieprzyjemnych dojazdów krętą drogą... Jeżeli ktoś ma jakieś namiary na rozsądny nocleg lub sezonowe zajęcie (a może jedno połączone z drugim :roll: ) to będziemy wdzięczni za info.

Pozdrawiam wszystkich Tarifowiczów i nie tylko ;)

humm o mieszkanie moze byc trudno i dobrze ze to robisz teraz ogolnie, mi sie udalo dzisaj znalezc sypialnie w wspoldzielonej hacie, jak jestescie w 3 to poszukaj na fotocasa{dot}es i tym podobych mieszkania to chyba bedzie najprosciej spora czesc chat jak juz moe wiesz jest wynajmowana tygodniowo-weekendowo bo tak tu zarabiaja i niehcetnie wynajmuja na dłuzej niz 3 tygodnie (ze wzgledu na cene) i tym bardziej w czerwcu lipcu kiedy sie wszytko zapełnia, ja osobiscie juz kombinowalem czy by wlasnie algeciras nie bylo wyjsciem, jak bede cos wiedzial o kims kto szuka wspollokatorow dam znac
saludo

Awatar użytkownika
kiezun
Kontaktowanie:

Post21 maja 2011, 18:22

Paweł dzięki za info :) Na całe szczęście udało nam się coś znaleźć w dobrej cenie. Dla osób w podobnej sytuacji informuję, że szukanie ogłoszeń na stronach internetowych i w biurach nieruchomości nie ma większego sensu ceny tam są astronomiczne... trzeba przyjechać do miasteczko i trochę się rozejrzeć i popytać ludzi. Nam tak się udało, ale pewnie mieliśmy też trochę szczęścia ;)
Do zobaczenia w Tarifie!! :thumbsup:

Awatar użytkownika
kiezun
Kontaktowanie:

Post24 maja 2011, 23:21

Proponuję wszcząć nowy wątek: Bary i tym podobne :D

Bar u Mariusza już znam, jeżeli ktoś ma info na temat dobrych miejsc gdzie można coś zjeść, napić się czy też zrelaksować lub pobawić to niech się wypowie. Może jakieś festiwale i tym podobne...
Ja niedługo wrzucę moje spostrzeżenia.
:thumb:

ps
Kasia już coś wspomniało o festiwalu filmowym, na pewno skorzystam :wink:

FilipA
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 18:45

lece z ziomeczkiem od 7czerwca na 2tyg... moje pytanie: czy jest sens brac 12m i czy dluga pianka 3/2 da rade czy brac krotka?
co do wody i pianki bede wdzieczny za info, zeby nie targac ze soba dwoch pianek;]

tarifa4you
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 22:36

Pianka krótka będzie ok. no chyba że lubisz ciepełko (ja pływam tu cały rok w długiej 3/4). Latawiec 12-tke warto zabrać.

irek

Post03 cze 2011, 00:23

Cześć,

jeżeli ktoś ma namiary na wynajęcie jakiegokolwiek spania dla wesołej gromadki 16tu osób na 2 tygodnie we Wrześniu (15.09-30.09) to proszę o info na priv.

pozdr

Awatar użytkownika
kiezun
Kontaktowanie:

Post24 cze 2011, 03:19

Ja niestety jestem tylko do końca lipca,ale jak coś to mogę podać namiar na nocleg, z którego teraz korzystam.. dobra cena, jak coś to pytaj na priv.

Co do 12stki to trochę późno odpowiadam, ale faktycznie czasami sie przydaje.. chociaż najbardziej popularne rozmiary to 9-10.

Wróć do „Spoty”