Jak w tytule,
chcę kupić deskę, która będzie o podobnych właściwościach ale z nieco niższej półki cenowej. Obecnie pływam na T5 131x40, najwyższa pora zmienić deskę na większą, tak max 135x42. Jakby co to mogę się zamienić z dopłatą.
bartesso pisze:Jak w tytule,
chcę kupić deskę, która będzie o podobnych właściwościach ale z nieco niższej półki cenowej. Obecnie pływam na T5 131x40, najwyższa pora zmienić deskę na większą, tak max 135x42. Jakby co to mogę się zamienić z dopłatą.
przemass pisze:...problem tylko w tym, że to nie NIŻSZA półka...
Ziomek. pisze: ...1500 pln![]()
daga pisze:Raptor spoko ale fifty ma jednak w sobie to cos:)
przemass pisze:daga pisze:Raptor spoko ale fifty ma jednak w sobie to cos:)
Co ciężko skopiować jednak....no ale Crazy wciąż próbuje
Ziomek. pisze:przemass pisze:daga pisze:Raptor spoko ale fifty ma jednak w sobie to cos:)
Co ciężko skopiować jednak....no ale Crazy wciąż próbuje
BALANCE nie musi kopiować..
o nich nie trzeba pisać na forum
wystarczy PŁYWAĆ..
pzdr
przemass pisze:Ziomku, na ilość PŁYWANIA w roku chyba też nie chce Ci się dyskutować ?
Ziomek. pisze:przemass pisze:Ziomku, na ilość PŁYWANIA w roku chyba też nie chce Ci się dyskutować ?
..nie , wolę JAKOŚĆ..
Ziomek. pisze:
..oraz samo pływanie ponad paplanie na forum kto czego nie zrobi w tym sezonie
nasłucham się tego powyżej uszu każdego sezonu..
Ziomek. pisze:a ze zdjęć najbardziej interesują mnie osobiście..te ostatnie( = lądowania i odpływania
)
a propo desek - to jak widać na obrazku nawet tym najtańszym modelom POPu raczej nie brakuje..
Ziomek. pisze:a wąskie deski?
na pewno nie ułatwiają lądowań tak jak szerokie
przez co wymuszają większy power samego skoku jak i lądowania
co przekłada się na styl..
Ziomek. pisze:jak dla mnie? lepiej robić backrolla stylowo - niż backmoba topionego po czubek głowy![]()
pzdr
przemass pisze:Ziomek. pisze:ja wolę topić 9 na 10 backmobów z kajtem w wodzie niż robić 9 na 10 bj z kajtem w zenicie -
pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości