Slawek-Kopiec pisze:andrzejwodejszo pisze:wbijaj wbijajwczoraj pieknie walilo pod 30wezlow, non stop mega deszcz. loty jednak zyciowe. jeszcze tak wysoko nigdy z jackiem nie latalismy
POnad 30wezlow na 11m2?
No na 11

Slawek-Kopiec pisze:andrzejwodejszo pisze:wbijaj wbijajwczoraj pieknie walilo pod 30wezlow, non stop mega deszcz. loty jednak zyciowe. jeszcze tak wysoko nigdy z jackiem nie latalismy
POnad 30wezlow na 11m2?
wenzel pisze:a u nas na Eko dopiero deszczownia zawitała około 18-19 ale tez delikatnie . A warunki uf.... przez cały dzień .
Jacek olsztyn pisze:wenzel pisze:a u nas na Eko dopiero deszczownia zawitała około 18-19 ale tez delikatnie . A warunki uf.... przez cały dzień .
Pozazdrościć pobytu nad zatoką, uwielbiam to miejsce, ale jak sobie pomyślę o korkach na drodze i jak jest gęsto na wodzie to i Kadynki mi się bardzo podobają
wenzel pisze:Jacek olsztyn pisze:wenzel pisze:a u nas na Eko dopiero deszczownia zawitała około 18-19 ale tez delikatnie . A warunki uf.... przez cały dzień .
Pozazdrościć pobytu nad zatoką, uwielbiam to miejsce, ale jak sobie pomyślę o korkach na drodze i jak jest gęsto na wodzie to i Kadynki mi się bardzo podobają
zero korków ( wracałem w niedzielę g.19 i byłem w Olsztynie o 21:30)
zero tłoku
zero deszczu w piatek ( pierwszy deszcz pojawił się około 19 i to bardzo delikatny)
temperatura wyższa o 4-5 stopni niż w olsztynie
A i Sobota dała troche radości 2 godzi. fajnego pływania . Było nas trzech na zatoce przy Eko.
.. .mike. .. pisze:na srode kadyny sie powoli klaruja..jak sie utrzyma bedzie ktos jechal ? ?
wenzel pisze:Jacek olsztyn pisze:wenzel pisze:a u nas na Eko dopiero deszczownia zawitała około 18-19 ale tez delikatnie . A warunki uf.... przez cały dzień .
zero korków ( wracałem w niedzielę g.19 i byłem w Olsztynie o 21:30)
zero tłoku
zero deszczu w piatek ( pierwszy deszcz pojawił się około 19 i to bardzo delikatny)
temperatura wyższa o 4-5 stopni niż w olsztynie
A i Sobota dała troche radości 2 godzi. fajnego pływania . Było nas trzech na zatoce przy Eko.
Slawek-Kopiec pisze:Ktos chetny na Hel na czwartek/piatek/sobota?Prognoza sie wyklarowala,takze warto pojechac.
wenzel pisze:Slawek-Kopiec pisze:Ktos chetny na Hel na czwartek/piatek/sobota?Prognoza sie wyklarowala,takze warto pojechac.
nie mo co patrzeć z takim wyprzedzeniem ! 5 razy się jeszcze zmienidecyzja w czwartek !
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 24 gości