pzdr
laffy pisze:jeśli chodzi o Lavida to było to najgorzej zainwestowane 99zł w moim życiu![]()
naukę zamierzam kontynuować w innej szkółce.
laffy pisze:jeśli chodzi o Lavida to było to najgorzej zainwestowane 99zł w moim życiu![]()
laffy pisze:Przed dokończeniem kursu na 1/2wyspie pytałam się gościa czy ma cały sprzęt. Powiedział, że tak. Na miejscu się okazało, że wyposażenie było mega maaaarne (kilka trapezów, kilka pianek, kilka latawców - ja jako, że nie byłam pewna czy mi się spodoba nie miałam nic ze swojego sprzętu). Na początek pojechaliśmy na jakąś łąkę pomachać latawcami. Tu jeszcze było spoko. Potem pojechaliśmy po sprzęt - o zgrozo - i nad zatokę. Coby było śmiesznie facet się pytał mojego chłopaka gdzie ma jechać i szkolić![]()
przemass pisze:
Co do klientów gruponowych - z krótkiego, miesięcznego doświadczenia:
Ziomek. pisze:
czy przypadkiem nie płaci DOKŁADNIE tyle samo i nie dostaje MAKSYMALNIE tyle samo (jeśli nie mniej) niż w KAŻDEJ INNEJ SZKOLE,
Ziomek. pisze:
KRÓTKIE - TREŚCIWE pytanie, postaraj się więc odpowiedzieć na nie możliwie rzeczowo i bez emocji:
- ILE płaci i CO dostaje kursant - by było konkretnie: molosurf, w lekcji wykupionej przez Grupona u Was?
Ziomek. pisze:czy przypadkiem nie płaci DOKŁADNIE tyle samo i nie dostaje MAKSYMALNIE tyle samo (jeśli nie mniej) niż w KAŻDEJ INNEJ SZKOLE,
z pominięciem prowizji Grupona?
Ziomek. pisze:w WAKE.PL akurat teorię dobrą uda się skończyć..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości