wenzel pisze:Jacek olsztyn pisze:andrzejwodejszo pisze:siema - to propozycja wyjazdu dla Ciebie - ja się raczej nie ruszam tak daleko -wieczorem chce zrobić jakieś urodzinowe party- muszę być w Olsztynie.
W grę wchodzi ewentualnie Krynia/Kadynki - zależy jak się wicherek ułoży. Około 15-16 chciałbym być w domu.
Krynia/Kadyny to takza jednodniwy wypad na półwysep w sezonie to już dziękuję
we wrześniu jak najbardziej
trzeba wybierac odpowiednie godziny wyjazdu i powrotu np: wyjazd 19 i docierasz na 23.00 , powroty 21:00 w Olsztynie 23:59 i trzeba stosować objazdy
jak się korkuje pod puckiem ( przez Łebcz) obwodnica przez Pruszcz Gd. a przed elblagiem ( przez Marzecino) przez Nowy Dwór GD.
wenzel pisze:andrzejwodejszo pisze:kiedyś jechałem 3,5 godziny z eko do władka
a ja 5min do Władka i 10min do Pucka
Slawek-Kopiec pisze:wenzel pisze:andrzejwodejszo pisze:kiedyś jechałem 3,5 godziny z eko do władka
a ja 5min do Władka i 10min do Pucka
Rowerem chyba?
Slawek-Kopiec pisze:NO my jak cos to przyjedziemy w sobote z rana.Wojtku jakbys mogl to wez te 7mke Edge do testow.
bms pisze:Planuje ktos z was wyjazd do Egiptu pod koniec wrzesnia - poczatek pazdziernika? Chetnie bym polecial, ale przyznam, ze nie do konca wiem gdzie najlepiej. Moze macie jakies propozycje gdzie warto poleciec, a co omijac szerokim lukiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości