webcam w rewie

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Hopik
Kontaktowanie:

Post12 sie 2005, 11:42

czy z kamerki w rewie widac jak się rozkladaja kiterzy? i jak plywaja? bo mi sie jakos nie zdarza zobaczyc, zaczynam watpic czy w ogole widac.... albo czy tam jeszcze ktos plywa:))
oprocz windsurferow oczywiscie, bo tych zawsze widac.

Awatar użytkownika
Adam S
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2005, 20:04

Madziu,
przecież kawałek plaży, który widać z webcamu jest zarezerwowany przez windserferów. Mają ciężki sprzęt i trudno od nich oczekiwać aby go daleko targali. A my zawsze (i dobrze o tym wiesz ;) ) łazimy na taką cienką mglistą kreskę u góry ekranu. No ale jesteśmy wtedy za mali, żeby nas było widać, prawda?

Awatar użytkownika
Hopik
Kontaktowanie:

Post14 sie 2005, 20:16

Adam S pisze:Madziu,
przecież kawałek plaży, który widać z webcamu jest zarezerwowany przez windserferów. Mają ciężki sprzęt i trudno od nich oczekiwać aby go daleko targali. A my zawsze (i dobrze o tym wiesz ;) ) łazimy na taką cienką mglistą kreskę u góry ekranu. No ale jesteśmy wtedy za mali, żeby nas było widać, prawda?

Adas,
no ja wiem doskonale gdzie plywamy (powiedzmy, ze my:), ale sie zastanawiam czy w ogole widac jak tam jest jakis kajciarz. no bo co zajrze to nie widac i targnelo mna strasze przeczucie, ze po prostu nigdy nie widac!!
no ale jak latawka jest na wodzie to chyba widac??
m
ps. uzylam slowa "widac" 5 razy... :think: :lol:

Awatar użytkownika
Martinez
Lokalizacja: Jestem z Gdyni, bo temu cholernemu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje... Nie cierpie drobiu

Post14 sie 2005, 21:08

Czeasami widac, takie rozmazane ksztalty... To kity, nie mozna sie pomylic.
Ale wtedy lepiej byc w Rewie niz przed komputerem :) ...
PZDR.

Awatar użytkownika
Adam S
Dostał piwko: 9 razy
Kontaktowanie:

Post14 sie 2005, 23:52

Tak, jak kajty są w powietrzu, to je widać w dalszym planie. A i tak zawsze, kiedy wieje, widać grzywki na wodzie w drugim planie. I jeżeli nie widać kajtów, a widać grzywki, to znaczy, że wszyscy dopiero jadą i będzie ich widać za jakąś chwilę. I znaczy, że musisz się pakować, żeby i Ciebie było tam widać

6x widać

wygrałem ;)

strazak
Latawiec: Rhino 12, Yarga 9, Naish 17
Dostał piwko: 3 razy

Post15 sie 2005, 12:29

A moze któryś z internautów na helu by zamontował webkamerke :) żeby widać było aligancko latawki albo i imprezki czy cóś :twisted:

Awatar użytkownika
Hopik
Kontaktowanie:

Post15 sie 2005, 23:02

Adam S pisze:Tak, jak kajty są w powietrzu, to je widać w dalszym planie. A i tak zawsze, kiedy wieje, widać grzywki na wodzie w drugim planie. I jeżeli nie widać kajtów, a widać grzywki, to znaczy, że wszyscy dopiero jadą i będzie ich widać za jakąś chwilę. I znaczy, że musisz się pakować, żeby i Ciebie było tam widać

6x widać

wygrałem ;)

wygrales, bezapelacyjnie!!!! :mrgreen: :clap:
paniała, bedzie smatric na grzywki:)

Wróć do „Forum Główne”