Flaga na zawodach ???

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
recha

Post21 lip 2011, 13:00

Uważam, że użycie barw narodowych wystarczy żeby podkreślić charakter imprezy, nie muszą to być pompatycznie powiewające klasyczne flagi.
Wg mnie kolory biały i czerwony można by ująć w formie pionowych pasów na tych flagach na wędkach (czy ma to jakąś nazwę?). Wystarczyłoby ich kilka sztuk powbijać między np. flagi Forda i byłoby jasne co to za mistrzostwa.

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post21 lip 2011, 14:17

recha pisze:Uważam, że użycie barw narodowych wystarczy żeby podkreślić charakter imprezy, nie muszą to być pompatycznie powiewające klasyczne flagi.
Wg mnie kolory biały i czerwony można by ująć w formie pionowych pasów na tych flagach na wędkach (czy ma to jakąś nazwę?). Wystarczyłoby ich kilka sztuk powbijać między np. flagi Forda i byłoby jasne co to za mistrzostwa.

Dla mnie i dla Ciebie - moze tak. Dla ludzi z zagranicy bedzie jasne, ze to sa mistrzostwa Monaco :lol:

recha

Post21 lip 2011, 15:05

unhooked pisze:
recha pisze:Uważam, że użycie barw narodowych wystarczy żeby podkreślić charakter imprezy, nie muszą to być pompatycznie powiewające klasyczne flagi.

Dla mnie i dla Ciebie - moze tak. Dla ludzi z zagranicy bedzie jasne, ze to sa mistrzostwa Monaco :lol:

Niektórzy nawet prawidłowo powieszonej flagi nie rozpoznają, więc po co przejmować się ignorantami?

Awatar użytkownika
Góral
Deska: Skim
Latawiec: Rebel
Dostał piwko: 1 raz

Post21 lip 2011, 21:14

Jak by nie patrzeć, uważam że organizatorzy powinni flagę Polski wywieszać chociażby dla samego faktu. Mistrzostwa Polski to chwalmy się tym, przecież nasi zawodnicy dobrze pływają i jak na filmikach przewinie się w tle nasza flaga to tylko z korzyścią dla nas. :thumbsup:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post21 lip 2011, 22:25

BraCuru pisze:Czyż nie wyglądają dobrze i dumnie na takiej fotce:
Obrazek

nie żebym się czepiał, fachurą w temacie nie jestem - ale ponoć bez czapki się nie salutuje :wink:

pzdr

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post21 lip 2011, 22:31

no właśnie 8) to nie jest polski satut!

bo powinno być 2 palcami i w nakryciu głowy :lol: :lol:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Salutowanie_dwoma_palcami

"Salutuje się tylko w nakryciu głowy, dotykając go czubkami palców. W ten sposób salutują żołnierze Wojska Polskiego i inne polskie służby mundurowe, a także polscy harcerze wszystkich formacji."

Ziomek. pisze:nie żebym się czepiał, fachurą w temacie nie jestem - ale ponoć bez czapki się nie salutuje :wink:

pzdr

Awatar użytkownika
zielwandam

Post21 lip 2011, 22:38

i do tego prawą a nie lewą ręką... :wink:

Awatar użytkownika
zaq
Deska: Clash
Latawiec: Ozone Catalist
Postawił piwka: 21 razy
Dostał piwko: 71 razy
Kontaktowanie:

Post21 lip 2011, 22:45

jesli fordy miałyby wieszać flagę "wstęgę" w Juracie, to najpierw niech sprawdza jak powinna wygladać w pionie :lol:

http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 1203182035

no i jaki jest odcień czerwonego w czerwonym :lol:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Flaga_Rzec ... j_Polskiej

dziekuje i dobranoc! :wink:

Awatar użytkownika
Kaunertal

Post21 lip 2011, 22:52

Góral pisze:Jak by nie patrzeć, uważam że organizatorzy powinni flagę Polski wywieszać chociażby dla samego faktu. Mistrzostwa Polski to chwalmy się tym, przecież nasi zawodnicy dobrze pływają i jak na filmikach przewinie się w tle nasza flaga to tylko z korzyścią dla nas. :thumbsup:

Mistrzostwa w Polsce ale nie Polski

normany1340

Post22 lip 2011, 12:48

Wróć do „Forum Główne”