szukam intensywnego wyjazdu szkoleniowego do egiptu

Oferty wycieczek, podróże, last minute, bilety lotnicze, etc.
Awatar użytkownika
cerber
Deska: placebo v2
Latawiec: RRD obssesion 12/ 9 m
Kontaktowanie:

Post19 lip 2011, 19:34

Szukam intensywnego wyjazdu szkoleniowego do Egiptu na jesieni ( najlepiej październik)
interesuje mnie wyjazd zorganizowany tak aby było dużo pływania dziennie . Jestem na etapie startu z wody
Szukam też aby była możliwość wyjazdu z osobą nie pływająca

Dlatego interesują mnie opinie wasze na temat takich wyjazdów może sugestie jakie szkoły to organizują

Strzalek

Post19 lip 2011, 21:02

Rozumiem że "intensywnie", znaczy że będziesz chciał się uczyć freestyle'a. MoloSurf ogranizuje wyjazd we wrześniu do Hamaty, więcej info tutaj: viewtopic.php?f=7&t=38257 i oni nauczą Cię tego fachu porządnie.

Na tym wyjeździe na pewno będzie intensywnie i to pod wieloma względami. Nie wiem na 100%, ale wydaje mi się że osoba niepływająca nie jest problemem.

Generalnie polecam odezwać się do przemassa (memberlist.php?mode=viewprofile&u=1413)

Awatar użytkownika
cerber
Kontaktowanie:

Post19 lip 2011, 21:33

Intensywnie to chodziło mi o to aby nie była to godzina ,dwie w wodzie tylko możne troszkę więcej w ramach wyjazdu

Strzalek

Post19 lip 2011, 22:26

cerber pisze:Intensywnie to chodziło mi o to aby nie była to godzina ,dwie w wodzie tylko możne troszkę więcej w ramach wyjazdu

Myślę że bez żadnych problemów a nawet bardzo chętnie ktoś Cię przygarnie na taki kurs. Pisz do przemassa ;-)

TIKKO_aloha
Deska: custom 140
Latawiec: Switchblade/nomad
Postawił piwka: 3 razy
Kontaktowanie:

Post19 lip 2011, 23:04

dzwoń na 793611467 ;)
hamata lub hurghada, do wyboru

Nivea
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post20 lip 2011, 00:25

cerber pisze:Szukam intensywnego wyjazdu szkoleniowego do Egiptu na jesieni ( najlepiej październik)
interesuje mnie wyjazd zorganizowany tak aby było dużo pływania dziennie . Jestem na etapie startu z wody
Szukam też aby była możliwość wyjazdu z osobą nie pływająca

Dlatego interesują mnie opinie wasze na temat takich wyjazdów może sugestie jakie szkoły to organizują

Zapraszamy :thumbsup:
http://www.kite.jovitravel.pl/index.php ... Itemid=189

Gwarantowany progres po tygodniu :D
Ostatnio zmieniony 24 lip 2011, 00:13 przez Nivea, łącznie zmieniany 2 razy.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post20 lip 2011, 11:30

cerber pisze:Intensywnie to chodziło mi o to aby nie była to godzina ,dwie w wodzie tylko możne troszkę więcej w ramach wyjazdu

cześć

większość szkół organizuje po (i przed też) sezonie w Polsce wyjazdy w ciepłe miejsca
jednak oferta wyjazdu - brana z biur podróży to jedno
a oferta szkoleniowa / czy wypożyczanie sprzętu to drugie
nie znajdziesz tego "w ramach wyjazdu" :idea:
zwykle jest to koszt około 1000 pln za 10 godzinne szkolenie

WAKE.PL również od lat organizuje wyjazdy wiosną (kwiecień) i jesienią (przełom września/października) do Egiptu
zimą w dalsze - cieplejsze miejsca - zwykle druga półkula - np Brazylia..
właśnie biorąc pod uwagę wiele czynników podejmujemy decyzję GDZIE w tym roku lecieć :)
oferta wkrótce na www.wake.pl

pozdrawiamy

Nivea

Post22 lip 2011, 23:34

TYLKO U NAS-wyjazdy i szkolenie w dowolnej szkole kita współpracującej z nami :D

W ramach wyjazdu mozna zyskać dodatkowe godziny szkolenia,ubezpieczenie na kita -gratis :D
Doskonałe szkolenia,duża ilośc godzin na wodzie, profesjonalni trenerzy, zawodnicy,najlepszy sprzęt !!!

Ceny do Hamaty :D :D :D
wrzesień:
17.09-24.09 -1730zł
17.09-1.10 - 2290 zł
październik
1-08.10.2011-1850 zł
15-22.10.2011-1850 zł-brak wolnych miejsc
22-29.10.2011-1850 zł-6 wolnych miejsc.
15-29.10.2011-2490 zł-brak wolnych miejsc

Zapraszamy na wyjazdy i na kursy kita!
Zapisy na wrzesień i październik do 1.08!

Gwarantowana super atmosfera i towarzystwo :thumbsup:
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 24 lip 2011, 00:34 przez Nivea, łącznie zmieniany 3 razy.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post23 lip 2011, 10:13

Nivea pisze:TYLKO U NAS-wyjazdy i szkolenie w dowolnej szkole kita współpracującej z nami :D

..tylko u nas wyjazdy i szkolenie z WAKE.PL IKO SCHOOL :idea: :hand:

..po za tym : "mamy również dostępne Fordy w każdym kolorze, pod warunkiem , że jest to to kolor czarny" :wink:

pzdr

Nivea

Post23 lip 2011, 14:33

Ziomek. pisze:
Nivea pisze:TYLKO U NAS-wyjazdy i szkolenie w dowolnej szkole kita współpracującej z nami :D

..tylko u nas wyjazdy i szkolenie z WAKE.PL IKO SCHOOL :idea: :hand:

..po za tym : "mamy również dostępne Fordy w każdym kolorze, pod warunkiem , że jest to to kolor czarny" :wink:

pzdr

Z nami jeżdzą trenerzy nie tylko ze szkół IKO Center :D
Niektóre z nich maja IKO Center, ale jakie to ma znaczenie przy wyjazdach szkoleniowych za granica?
Jeżeli jedzie sie i tak do określonej bazy i tak trzeba płacić za korzystanie z infrastruktury bazy i rescue.
My zatrudniamy trenerów z uprawnieniami, tak jak w innych dysyplinach sportu: pływanie,narciarstwo,snowboard, itd
W szkółkach najczęściej uprawnienia instruktorskie IKO ma 1-2-3 instruktorów, i nie zawsze wszyscy przykładają się profesjonalnie do szkolenia .
Instruktorzy muszą mieć predyspozycje do szkoleń i przygotowanie merytoryczne, czego wielu trenerom niestety brakuje.
Zabieramy na wyjazdy również prorajderów, zawodników. :idea:

Cerber-poczytaj na kf opinie o wyjazdach oraz szkoleniach i zdecyduj sam :thumbsup:

ps.p.Ziomek nie znamy się osobiście i nie jestem w stanie ocenić Waszych szkoleń i nie ujmuje nic szkoleniom wake.pl ani innym szkółkom.
Uważnie jednak słucham swoich klientów :thumbsup:

Pzdr.Joanna
Ostatnio zmieniony 03 paź 2011, 23:15 przez Nivea, łącznie zmieniany 12 razy.

Awatar użytkownika
cerber
Kontaktowanie:

Post23 lip 2011, 15:10

analizuję dokładnie każde oferty ale większość jest do HAMATY gdzie codziennie trzeba dojeżdżać do spotu , a bezpośrednio przy Hotelach ?

Nivea

Post23 lip 2011, 17:55

cerber pisze:analizuję dokładnie każde oferty ale większość jest do HAMATY gdzie codziennie trzeba dojeżdżać do spotu , a bezpośrednio przy Hotelach ?

W Hamacie są tylko trzy hotele, czwarty w budowie i z każdego z nich trzeba dojeżdzac do bazy kitevillage.(polecam)
Możesz pojechać do El Gouny do bazy RSZ (polecam),tam jednak tez trzeba dojeżdżać z hoteli :thumbsup:
Na Prasonisi-Rodos również jest dojazd (chyba, że weźmiesz jeden z hoteli na Praso Lighthouse I II,Kedros)
Na Fuerteventurze-masz jeden hotel przy bazie Rene Egli-Melia Goriones,ale bardzo drogi,z pozostałych trzeba dojeżdzać na spot :D
W Marmaris (fajny mało znany spot) -też jest dojazd na spot ok 7 km z hoteli.
Są spoty w Hurghadzie przy hotelach,tj Jasmine Village,Alladin Ali Baba przy Pro Center-Tommy Fiedl.
Jest tam b.mało miejsca na kajta.
Jeszcze Soma Bay- hotele Intercontinental, Caribbean -spot przy hotelu.

Jeżeli chcesz uczyć się po polsku polecam: Hamate,RSZ w El Gounie,Prasonisi-Rodos i oczywiście polskie szkółki na półwyspie :thumbsup:
Nie wymieniam tu innych egzotycznych kierunków,gdzie też w bazach pracują polscy trenerzy :D

Pozdrawiam Joanna
Ostatnio zmieniony 27 lip 2011, 18:48 przez Nivea, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post23 lip 2011, 18:05

cerber pisze:analizuję dokładnie każde oferty ale większość jest do HAMATY gdzie codziennie trzeba dojeżdżać do spotu , a bezpośrednio przy Hotelach ?

A co złego w dojeżdżaniu na spot ?
- ja tam widzę same dobre strony, bo przynajmniej na terenie hotelu jest luzik.

Spot jest na tyle dobrze zorganizowany (bar, cień, leżaki, materace, pufy, prysznic, kible) że nie ma konieczności korzystania z dobrodziejstw hotelu. Jedyny ewentualny minus to taki, że omija się lunch, ale kto tam by chciał kajtować z pełnym żołądkiem... prowiant wystarczy a wieczorem od 19 o 22 zasoby stołówki hotelowej w czasie kolacji są nie do przejedzenia :)

Nivea

Post23 lip 2011, 18:22

Piotrek odpowiadam na pytania :D
Też nie widze problemu z dojazdem na spoty,ale to jest sprawa indywidualna.
Ty to juz przetestowałeś dojazdy dwa razy w Hamacie w maju,więc dużo na ten temat możesz powiedzieć :thumbsup:
Chyba nie było tak źle :D
Ostatnio zmieniony 23 lip 2011, 23:06 przez Nivea, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
color1
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Dostał piwko: 19 razy

Post23 lip 2011, 18:33

Nivea pisze: Ty to juz przetestowałeś dojazdy dwa razy w Hamacie w maju,więc dużo na ten temat możesz powiedzieć :thumbsup:
Chyba nie było tak źle :D

Było super... dlatego będzie jeszcze zapewne wrzesień i październik :) tylko muszę chwilę zastanowić się nad terminami...

p/s maj i czerwiec tak dla ścisłości,

Wróć do „Oferty Biur Podróży”