marek-kite pisze:"szed" doradź co myslisz o niedzieli Jakie miejsce w Turawie ??
No nie jestem przekonany czy w niedziele juz cos bedzie Ale jesli bedzie jakis poludniowy kierunek to oczywiscie jedynie 'Borowik' (plaza w polnocnej czesci). Natomiast na mapkach widze, ze od wtoruku (moze poniedzialku) szykuje sie fajne meteo zachodnie (kilkudniowe)
Hehe, widze że "woda" która ze składem chemicznym wody ma niewiele wspólnego i przypuszczam że można by tam znaleźć nowe kody DNA nikogo nie zniechęca. Ciśnienie jest duże na pływanie i sam się chętnie wybiorę jak dobrze przywieje
Mam nadzieje, ze meteo bedzie na tyle obszerne i o dogodnym kierunku, ze bedzie mozna wybierac w spotach i wowczas Turawe bede jako ostatnia brac pod uwage (przynajmniej narazie)
witam koledzy kupiłem latawkę tydz. temu, dzisiaj były pierwsze loty i było nie ciekawie.. jutro zamierzam odwiedzić turawę może uda mi się cokolwiek nauczyć od kogoś do zobaczyska ! oczywiście jeżeli ktoś będzie?
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2012, 22:07 przez pajo, łącznie zmieniany 1 raz.
I jak panowie, popływaliście dziś? Może ktoś ma jakieś świeże fotki, jak wygląda woda itd.. czekam na sygnał, że się warunki "sanitarne" poprawiły jak na zbawienie
No z niedzielnego pływania dużo nie było (brak wiatru), ale za to zrobiliśmy sobie jamajkę No a woda zielona, syf widoczny gołym okiem, ale nie wygląda to tak strasznie jak na zdjęciach kilka postów wyżej, po prostu jest zielona jak co roku o tej porze i tyle. Jutro ma być dobre pływanie, miejsce Szczedrzyk lub Jowisz.