Automapa i Spoty Kitesurfingowe

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post19 sie 2005, 19:47

Nie wiem czy wielu z Was korzysta z nawigacji GPS w aucie i programu Automapa... ale jesli to informacja - Jest Kategoria Punktow (na stronie poi.mobilne.net) o nazwie Spory windusrfingowe/kitesurfingowe ktora mozna wgrac do programu i miec pokazane spoty. Poczatkowo ktos zalozyl ja jako spoty wind, ja uzupelniam w kitespoty (stad rozwiniecie nazwy kategorii, bo czesc spotow sie bedzie pokrywac). Jesli macie Automape to zachecam do wrzucenia do ulubionych kategorii (jest nawet ikonka z kajtem) oraz do uzupelniania punktow i dodawanie spotow...
To tyle...

Awatar użytkownika
raFal
Kontaktowanie:

Post19 sie 2005, 23:34

Siła netu i ludzi w nim zgromadzonych jest ogromna... szanuje wszystkich, którzy dokładaja wszelkich wysiłków do popularyzacji różnych przydatnych i pokręconych czasami idei...

nie mam jeszcze tej zabawki ale może w nieodległym czasie wszyscy będziemy je mieli a wtedy wysiłki maxa i wszystkich zaangarzowanych, zostaną docenione...

nice!

rF

Awatar użytkownika
FERRER
Kontaktowanie:

Post20 sie 2005, 00:06

Max/Łódź pisze:Nie wiem czy wielu z Was korzysta z nawigacji GPS w aucie i programu Automapa... ale jesli to informacja - Jest Kategoria Punktow (na stronie poi.mobilne.net) o nazwie Spory windusrfingowe/kitesurfingowe ktora mozna wgrac do programu i miec pokazane spoty. Poczatkowo ktos zalozyl ja jako spoty wind, ja uzupelniam w kitespoty (stad rozwiniecie nazwy kategorii, bo czesc spotow sie bedzie pokrywac). Jesli macie Automape to zachecam do wrzucenia do ulubionych kategorii (jest nawet ikonka z kajtem) oraz do uzupelniania punktow i dodawanie spotow...
To tyle...

sprawdziłem
i moge tylko polecic :)

Wróć do „Forum Główne”