rolnik pisze::clap: bardzo ladna inicjatywa wiele osob skorzysta .....ignoranci i tak sie znajda i wlasnie tacy sa na wodzie najgorsi (to nie do Ciebie terranborn ) . Nie popadajmy w skrajnosci kazdemu sie zdaza czesto ze wymusi lub zrobi cos glupiego normalka o to chodzi machasz reka i ok ,cos popsujesz; placisz ,jest ci przykro za tydzien zapominasz robisz to samo i wszystko sie kreci
. Po to ten wyklad zeby wiedziec kiedy machnac na przepraszam
zarcik taki
PusieK pisze:Dzieki rolnik i waldi za przypomnienie dlaczego mam na wierzbno nie jezdzicSzkoda tylko towarzystwa...
Tam gdzie ja bylem nie ma takich numerów gora 3-5 kitow na wodzie.. miodzio..
Nie przesadzaj Tomciu, dla nas zawsze będzie miejsce choć bym miał eliminować po jednym nowicjuszyPusieK pisze:Dzieki rolnik i waldi za przypomnienie dlaczego mam na wierzbno nie jezdzicSzkoda tylko towarzystwa...
Tam gdzie ja bylem nie ma takich numerów gora 3-5 kitow na wodzie.. miodzio..
waldir pisze:Nie przesadzaj Tomciu, dla nas zawsze będzie miejsce choć bym miał eliminować po jednym nowicjuszyPusieK pisze:Dzieki rolnik i waldi za przypomnienie dlaczego mam na wierzbno nie jezdzicSzkoda tylko towarzystwa...
Tam gdzie ja bylem nie ma takich numerów gora 3-5 kitow na wodzie.. miodzio.............. to oczywiście żarty
SebaB pisze:gussto pisze:Jutro rano planuje wyjazd na Rugię będą wolne miejsca w aucie jesli są chętni to dzwonic na 502 700 727.
Gdzie jedziecie, bo mam podobny plan
dun pisze:I co![]()
Wypalio coś z tą Rugią![]()
Popływali
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości