myrcin pisze:Kto nie był dzisiaj ze mną w Brancaster niech żałuje
Kto nie byl z nami od trzech dni w El gounie niech zaluje, wiaterek 20-25kn dziennie, temperatura do 40, woda wrecz nie da sie chodzic...na 28m az 28 stopni, wyobrazcie sobie co na powierzchnie---------I MISS ENGLAND
Kolejna sesja zaliczona, piety lekko strzaskane, ramiona bola, rece tez, juz chodzic nie moge, teraz znow wieja ponad 20kn.......tyle ze jest odplyw, wracamy popoludniu na wieczorna sesyjke, juz pare back rolli zaliczonych.......pozdr dal tych co nie plywaja......
Cześć,jakie jest według was najlepsze miejsce na kajta w Angli,gdzie najczesciej wieje? Bo własnie planuje przeprowadzke z mojej wyspy gdzieś na ląd,gdzie będą dobre warunki do pływania przez cały rok.Pozdro.Jarek.
Nomercy pisze:no ja sie dzis wybieram, podczepiasz sie
prognoza na male rozmiary
HEhehehehehehehehehehehehehehe ...................wlasnie zkonczylismy nurkowa sesja, teraz walimy na balety.....mam nadzieje ze w UK w weekend powieje.......any one....anywhere ??????
Artekq Ty jeszcze w El Gounie? Jeśli tak to daj znać czy coś tam słychać o tych zamieszkach pod ambasadą Izraela w Kairze. Mam nadzieję że tam spokój i pływanie tylko