szyja:
rękawy
SWIRUS pisze:Sam nie wiem - lepiej wydać 3 paczki na naprawę starego czy dołożyć z tauzena, wciągnąć nówkę i mieć spokój na następne 4 czy 5 lat...
waldir pisze:Dzisiaj dostałem takiego oto maila od osoby sprzedającej na allegro klej:
[size=85][color=#0000FF]Witam do przyklejenia kryzy szyjnej i 2 x komplet nadgarstkowych potrzeba 2 x 100 ml. kleju, poniżej podaje ceny tego co będzie potrzebne
2 x klej 70 zł
march_in pisze:waldir pisze:Dzisiaj dostałem takiego oto maila od osoby sprzedającej na allegro klej:
[size=85][color=#0000FF]Witam do przyklejenia kryzy szyjnej i 2 x komplet nadgarstkowych potrzeba 2 x 100 ml. kleju, poniżej podaje ceny tego co będzie potrzebne
2 x klej 70 zł
a jaki to klej moglbys wrzucic info?
sdareks pisze:Fajny instruktarz.
Mi sie zniszczyl manszet/kryza od nogawki. Ma ktos jakies namiary gdzie mozna taki komplet dostac? Bo w filmikach i linkach tylko mowa o szyjnym i rekawowych manszetach.
Dzieki!
waldir pisze:To są te same tylko tak jak pisze Bartek trzeba je rozciągnąć i po sprawie
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość