zaczynam przygode z kitesurfingiem, mieszkam w castlebar, co mayo;
jezeli ktokolwiek odwiedza lokalne miejscowki mozna tu skrobnac slowko, moze umowic sie na sesje
pozdrawiam Pawel
bart_dr pisze:no to ci sie poszczescilo bo mieszkasz blisko jednego z najlepszych spotow w europie:) achill island!, znam dwoch chlopakow z castlebar co czesto tam plywaja, zajedz w wietrzny dzien to napewno spotkasz jak nie ich to kogos z pure magic,
gregory1972 pisze:
Mi sie wydaje ze cala Irlandia, a szczgolnie zachodnie wybrzeze to jeden wielki spot.
pawelploc pisze:fakt, to mega miejscowka, zagladam tam czasem latem ale przyznaje ze dotychczas jezdzilem moczyc nogi albo na surfing;)
z kitem jeszcze tam nie smigalem, raz czy dwa widzialem kitesurferow plywajacych po lagunie, niestety nie moglem przystanac.
jak masz jakies namiary na ludzi z tej okolicy, bede wdzieczny za kontakt, moze byc na priv: kayowas@wp.pl
ty w jakich okolicach sie obracasz? wiem ze na achill i belmulett organizuja cos duzego na jesien.
bart_dr pisze:a kiedy ta impreza dokladnie? bo moze bym przylecial:d
bart_dr pisze:a kiedy ta impreza dokladnie? bo moze bym przylecial:d
pawelploc pisze:z tego co pisza ci od pure magic, jest tez mala impreza na achill 17/18 wzresnia ale wyglada na bardziej zorganizowana, tj dwa dni wszystkiego po troche; wave, river, kite, surf i muza do rana, czyli ile sie tylko da wycisnac z weekendu i wolaja za to 120eur od glowy z noclegiem
szkoda ze nie w tym tygodniu, bo wiatr i fale extremalne, tak przynajmnie pisza na windguru;
moze padlo juz gdzies takie pytanie - jakis porzadny serwis do podgladania pogody?
zakladajac ze w irlandii pada prawie co dzien chodzi raczej o wiatr - sile i kierunek oraz zafalowanie, wiem ze windguru ma wielbicieli i przeciwnikow, mnie sie podoba bo moge znalezc wszystkie miejscowki w okolicy; fakt ze czasem warunki na spocie jakby zupelnie nietrafione.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość