Na przyszły sezon gdyby ktoś już miał (tak jak ja) dosyć tych wszystich grilowców, skuterów, motorówek, aut parkowanych prawie w wodzie i śmieci po tych squr****ach to polecam takie jeszcze w miarę dziewicze miejsca na P4 ps. uwaga, spora ilość golasów
aaa... zapomniałem jeszcze o pewnym małym (dosłownie) odkryciu.. chodzi o pewien mikro spocik w... Mysłowicach Na googlemaps od dawna mnie to intrygowało i postanowiłem sprawdzić na własne oczy. Bajoro kilkusetmetrowe ale wbrew pozorom całkiem może być fajne na kierunki NW. Do tego bardzo obszerna plaża do odpalania. Zaraz pewnie ktoś powie, że mały 'kaczok' więc pewnie będzie mega kręcić ale.. tak naprawdę na P4 pływamy na obszarze wcale nie większym niż to bajoro. I jak pewnie się nie jeden ze mną zgodzi, że bardziej niż na P4 to już nie może i tak kręcić Ja osobiście zaryzykuję tam jakieś testy jak tylko będzie ku temu prognoza i znikną plażowicze. Może się to okazać najbliższym spotem centrum Katowic Jeszcze link z googlemaps: http://maps.google.com/maps?q=Myslowice,+Poland&hl=en&ll=50.264848,19.116898&spn=0.013223,0.032423&sll=37.0625,-95.677068&sspn=65.645551,99.316406&vpsrc=6&t=h&z=16