Witam
Gdzie o tej porze w Egitpcie wieje najlepiej? Jak patrze na windguru to nie wieje wcale... chyba że trzeba patrzeć na parametr : modyf. wiatru
Pytam bo zastanawiam się czy jest jakikolwiek sens jechać w tym kierunku
THX
onzo pisze:nigdy nie trafisz na 100% - my wróciliśmy w zeszłym tygodniu i wiało codziennie 20-30 knt. Tydzień wcześniej nie wiało wcale, teraz podobno wieje marnie. Jak wyjeżdżaliśmy prognozy zwykłe były na 8-12knt. Modyfikowane na 13-16. W trakcie pobytu modyfikowana była pod 18. Jak widać - żadna się nie sprawdza
onzo pisze:a ok - zapomniałem, że tam była taka interpretacja "nie wiania"
stiv amoralny pisze: Ale punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia, albo bardziej posiadania odpowiedniego kite'a![]()
![]()
![]()
pozdrawim
stiv a
onzo pisze:stiv amoralny pisze: Ale punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia, albo bardziej posiadania odpowiedniego kite'a![]()
![]()
![]()
pozdrawim
stiv a
raczej od rozmiaru siedzenia
Jak dla mnie to nie ma wiatru przy którym nie da się pływać. Ty nie dotarłeś z tego co kojarzę, ale ostatniego dnia było pływane, przy tych 10-12 węzłach pływałem na 12 i własnej desce.... chociaż rzeczywiście Ci z większą... głową od wieczornej imprezy nie mieli czego szukać na wodzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości