Slawek-Kopiec pisze:Woo pisze:onzo pisze:my wróciliśmy wczoraj i baaaardzo mi przykro, że mieliśmy może p.... farta, ale kuło codziennie 20-30knt -dopiero ostatniego "gratisowego" dnia powiało maksymalnie 14 węzełków i było pływanie na 10-17 (poza Robocopem, który próbował na 21) Woda była codziennie, ludzi na tyle mało, że wszystko dało się ogarnąć.
to ja poprosze joanne z jovi o wyslanie tych tu uwag do kierownictwa bazy. moze sie cos do tego czasu zmieni i za wczesnie to kierownictwo skreslilem
Mondy pisze:Nivea pisze:Uwagi zostały zgłoszone![]()
Pozdrawiam
Nie sądzę aby były przyjęte
Również pozdrawiam
Nivea pisze:Mondy pisze:Nivea pisze:Uwagi zostały zgłoszone![]()
Pozdrawiam
Nie sądzę aby były przyjęte
Również pozdrawiam
Staramy się zgłaszać to wszystko o czym piszecie-zobaczymy przy następnych wyjazdach.
Nivea pisze:Staramy się zgłaszać to wszystko o czym piszecie-zobaczymy przy następnych wyjazdach.
robi69 pisze:Tak owszem motorówka jest na wodzie ale silnik w kontenerze na brzegu (który szumnie nazywają bazą). Podczas mojego pobytu w maju br. laskę zwiało prawie do afryki a ekipa zareagowała dopiero po kilku interwencjach jej przyjaciół, zamontowanie silnika i odpalenie motorówki zajęło ok 1/2 h. Dziewczyna wróciła wychłodzona na max ......
Dalej : 5 euro za leżak dziennie, toaleta za wydmami lub w wodzie, najbliższa słodka woda to w pokoju hotelowym, hm. wydaje mi się, że 60 euro za korzystanie z kite village jest do przyjęcia
surfbabe pisze:
oj... chyba się czepiacie...![]()
nie zorientowaliście się, że to najlepsza baza kite na świecie !!???: http://podroze.gazeta.pl/podroze/56,114 ... sieni.html
jak to?
Nivea pisze:LAST MINUTE!!!
Jedno miejsce wolne na wylot 23.10 -30.10 na tydzień do Hamaty![]()
Cena:1550 zł/osoba
Pzdr Joanna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości