Hi,
Czy jest taka mozliwosc naprawienia przecietej linkami depowera po niekontrolowanym bodydragu ,
linka przeciela na dlugosci 8cm deske jak maslo czy ktos ma na to rade?
Dziekuje za pomysly.
fender77s pisze:Hi,
Czy jest taka mozliwosc naprawienia przecietej linkami depowera po niekontrolowanym bodydragu ,
linka przeciela na dlugosci 8cm deske jak maslo czy ktos ma na to rade?
Dziekuje za pomysly.
fender77s pisze:Niestety moj bar od Cora chyba by nawet stal pocial.Linka sie nic nie stalo.Kajt pociagla wysoka fala w ta sobote kolo La Speci.Myslalem ze zaczepil sie
o U-Bota , bo ciaglo niemilosiernie, ale w dol,a to wszystko moge zawdzieczyc wlochowi ktory o zasadach poruszania sie na wodzie nie mial pojecia tylko :Avanti.
FilipN pisze:miałem w tym roku troszkę większą rysę na spodzie deski i postanowiłem ja naprawić - pierwsze co przyszło mi do głowy to (tak jak proponujecie) klej epoksydowy. Po pierwsze niezbyt ładnie wypełnił ubytek, po drugie po pierwszym pływaniu nie było po nim śladu![]()
Kupiłem w Castoramie szpachlówkę do tworzyw sztucznych Auto-Fit Flex. Jest to specjalna szpachla do ABSu i charakteryzuje się dużą elstycznością. Wypełniła rysę idalnie no i po jakiś 20 pływaniach nadal nic jej nie dolega.
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości