Fotoleracja wakcyjna z Soma Bay: pierwsza kitesurferka w Przemyślu pływanie bez wody i prawie deathman , jak to podsumował kolega ogólnie to trochę lepiej i częściej wieje niż na naszym home spocie
Kolejny dzień na naszym spocie i progresik się pojawia, tylko wiaterek musi byc - fala jak na Bałtyku Kolega Robi wyraźnie oderwał się do wody ja też odrobinę wspomniana fala spojrzenie w górę
ponieważ w kraju zawiało chłodem i czas odświeżyć nasz wątek postanowiłem wrzucić kilka fotek z mojego ostatniego wyjazdu do Egiptu - miejscowość Hamata baza Kite Village organizator Jovi Travel : dla jednaych orzeł a dla mnie sęp na mangrowcu - niestety nikt oprócz Murphyego tam nie śmigał - park narodowy Hamata - Downtown Kite Village kilka moich fotek kolega Piter : i Jego progresik ostatni dzień pobytu - mam cały spot dla siebie 8-10 knt, ja i riot XR 17 tka . Dla jednych pedaliada dla mnie spoko pływanko Turbin, Zephyrów i innych Flysurferów niet jeden z naszych wspaniałych fotoreporterów : A tutaj fota dla forumowiczów spragnionych widoku dzikich wielbłądów - właśnie idą w kierunku mangrowców aby napaść się do syta beach party zorganizowane przez Klausa z okazji 4tej okrągłej rocznicy funkcjonowania Kite Village
Ostatnio zmieniony 20 paź 2011, 10:03 przez robi69, łącznie zmieniany 6 razy.