[Transport] Wyjazd do Brazyli 29.11 z wake.pl / kite.pl

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
luzszymon
Deska: NHP '11
Latawiec: C4/Catalyst
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 paź 2011, 17:13

Jako ,że ze znanych mi osobiście osób na tym wyjeździe będę tylko ja, muszę rozwiązać 2 sprawy i może z kimś się zgram dzięki temu tematowi.

1.Odlot z Amsterdamu jest 29.11.11. Szukam chętnych którzy chcieliby przyjechać i pozwiedzać (i nie tylko :D ) trochę wcześniej, np.25.11 Czyli generalnie weekend w Amsterdamie a potem wjo do Fortalezy. W ten sposób podróż rozbija się na 2 rzuty więc też wygodniej.
Kwestię miasta z którego byśmy ruszali pozostawiam otwartą bo można się dogadać. Jestem z Krakowa więc opcje Kraków, Katowice, Warszawa lub ewentualnie Wrocław są dla mnie najwygodniejsze. Auto zostawia się na parkingu przy lotnisku. Powrót już wiadomo - ciurkiem.

2. Poszukuje osoby chętnej do współdzielenia quivera na przelot. Wiadomo, wejdą 2 deski po co więc przepłacać. Sam biorę 1 deske i 2 latawce ale blacie racji długości zależy mi najbardziej, latawce moga byc ostatecznie w walizce.

Gdyby spraw 1 & 2 były powiązane to byłoby idealnie ale oczywiście podrzucić pociągiem deche np. do Warszawy to dla mnie nie problem (jestem tam co tydzień).

Jest ktoś z podobnymi rozterkami :D albo mogący pomóc?

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2011, 18:40

Cześć,

Ad.1. Popytam i dam znać;)
Ad.2. Będziemy się wrzucać w kilka desek do jednego quivera, wszystko w mailu pod koniec tygodnia.

Pozdrawiam,

Sebastian,

Awatar użytkownika
luzszymon
Kontaktowanie:

Post08 lis 2011, 10:09

Panowie, czy ktoś mógłby zabrać mi sam blat deski do Amsterdamu? Mogę go podrzucić w dowolne miejsce PL, w Warszawie będę nawet w ten weekend. Planowałem się zapakować w zwykłą walizkę tak aby uniknąć opłat za przelot i podróży z całym quiverem (RyanAir do Eindhoven) a deski na lot do Fortalezy mają być "zbierane" grupowo dopiero na lotnisku w AMST. W drugą stronę wracam pociągiem więc problemu nie będzie. Poratuje ktoś?

Awatar użytkownika
luzszymon
Kontaktowanie:

Post09 lis 2011, 00:12

Panowie poratujcie! Dorzucę się do bagażu!

Sebastian Kite.pl
Deska: Różnie
Latawiec: Różnie
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post09 lis 2011, 09:03

luzszymon pisze:Panowie poratujcie! Dorzucę się do bagażu!

Hej,

Looknij na mail;)

Pozdrawiam,

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”