Dziećkowice środa, napieramy?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post05 wrz 2005, 18:49

cosik się kroi na środę z SSW ,na 17stkę powinno być ok ,słońce i jazda w samych galotach gwarantowana. odbiór! halo!jest tam kto ? :roll:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post05 wrz 2005, 22:01

GURU 10.5 pisze:cosik się kroi na środę z SSW ,na 17stkę powinno być ok ,słońce i jazda w samych galotach gwarantowana. odbiór! halo!jest tam kto ? :roll:

hehe... Guru! ja widze, ze ty zbyt czesto przebywasz z chopakami z naszych stron.. :D ale to akurat dobrze..hehe
Jak sie rozwieje na 14stke to wskakuje w galoty i jestem ale cos mi sie wydaje, ze dopiero piatek, sobota cos bedzie... pozyjemy zobaczymy:)

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2005, 17:09

ale mogę też i tak: pragnę nadmienić iż prawdopodobieństwo wystąpienia poziomego ruchu powietrza zwanego prozaicznie wiatrem jest niezwykle wysokie zarówno w środę jak i w czwartek ;w związku z wysokimi temperaturami otoczenia a także niewątpliwie intensywną operacją promieni słonecznych możliwe będzie uprawianie naszego, jakże pięknego i ekscytującego sportu ekstremalnego jakim jest kiteboarding ; jedynie w spodenkach gimnastycznych,co jest niewysłowioną przyjemnością i kolosalnym udogodnieniem.z wyrazami szacunku ale także z pewną nieśmiałością i niepokojem pozdrawiam wszystkich Hanysów..... :hand:

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2005, 17:37

:D :D hanysy jako, ze wbrew pozorom swiatowe sa ludzie wiec sie domyslaja o czym prawisz, jednak wola poprzednia wersje mimo wszystko :)
pozdro!, a raczej 3mejSie!

GURU 10.5
Kontaktowanie:

Post06 wrz 2005, 17:55

:beer:

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”